reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cum folosim sacii de vidat pentru calatorie | 6pm.ro

Cum folosim sacii de vidat pentru calatorie

Publicat in November 7, 2018   ·   Fara comentarii

Printre activitatile preferate pe care oamenii le fac pentru divertisment si relaxare, se numara calatoriile, este dovedit ca o calatorie poate oferi un nivel ridicat de fericire si liniste, astfel incat, folosirea de saci vidat haine in valiza dvs. va fi un mare avantaj pentru a economisi spatiu si a capata linistea mult dorita.

Desi acestia sunt o alternativa simpla de utilizat atunci cand calatoriti si foarte frecvent intalnita, de asemenea, exista oameni care nu stiu ca exista aceste instrumente numite saci vidat haine pentru calatorie, asa ca vom explica ce sunt, astfel incat toata lumea sa poata avea parte de o calatorie confortabila si cu tot strictul necesar in valiza.

saci de vidat haine online

saci de vidat

Ce sunt sacii de vidat haine pentru calatorie?

Sacii vidati sunt un fel de pungi de plastic rezistent, care indeplinesc o functie principala si anume de a reduce volumul hainelor pentru a ocupa spatiul cel mai mic posibil intr-o valiza sau in dulap, deoarece este dovedit ca utilizarea acestor saci vidat haine poate economisi pana la 75% spatiu in valiza.

Cu totii stim ca lipsa spatiului in valiza atunci cand calatorim devine un inconvenient deoarece ne impiedica sa aducem cu noi toate hainele de care avem nevoie. Dar, datorita sacilor de vidat, acest lucru nu mai este valabil. Cu ajutorul lor puteti transporta hainele necesare, obiecte de igiena personala, perne, pilote sau paturi.

Ce tipuri de saci de vidat pentru calatorie exista

Aceste instrumente incredibile pot fi gasite in diverse dimensiuni si chiar diferite tipuri de plastic, astfel incat atunci cand doriti sa achizitionati oricare dintre ele, sa puteti gasi o mare varietate de unde puteti alege.

Cum folosim sacii de vidat pentru calatorie pas cu pas

 1. Deschideti sacul. Plasati o mana pe o parte a sacului, iar pe cealalta pe partea opusa. Incercati sa nu trageti atat de mult incat capatul glisorului sa iasa. Daca se intampla, nu este complicat de rezolvat, dar incercati sa nu o faceti.
 2. Plasati sacul deschis intr-o locatie unde este usor de umplut. Puteti sa-l asezati pe pat, canapea, podea, masa, printre altele. Nu umpleti sacul excesiv pentru a nu se deteriora in momentul extragerii aerului.
 3. Alegeti elementele pe care doriti sa le depozitati in sac. Indiferent daca este lenjerie, imbracaminte, paturi, perne sau pilote, sau obiecte cum ar fi jucarii de plus, impachetati-le pentru a nu forma cute.
 4. Dublati elementele selectate pentru a minimiza spatiul utilizat.
 5. Puneti hainele pliate in sac, dar NU il umpleti prea mult. Respectati indicatia si completati numai pana la linia marcata.
 6. Inchideti sacul. Glisati inchiderea de cateva ori de la capat la capat. A doua oara, aplicati o presiune mai mare pentru a va asigura ca sacul este bine etansat si ca nu va avea loc o scurgere de aer mai tarziu. Daca inchiderea speciala iese, glisati-o inapoi de-a lungul marginii sacului si inchideti-o pana cand se fixeaza si auziti doua clicuri.
 7. Localizati capacul duzei pe unde este indepartat aerul.
 8. Aduceti aspiratorul si conectati furtunul. Din nefericire, aspiratoarele de mana nu functioneaza in acest scop.
 9. Asezati capatul furtunului in locul unde se afla supapa. Asigurati-va ca l-ati plasat in centru. Capatul furtunului trebuie sa acopere intreaga circumferinta a supapei.
 10. Porniti aspiratorul. Daca ati urmat toate etapele corect pana la acest punct, acest pas va fi foarte simplu. Tineti furtunul pe duza timp de aproximativ doua minute (desi timpul poate varia, depinde de marimea sacului, de articolele stocate, etc.). Cand auziti ca sunetul motorului aspiratorului se schimba si sacul se opreste din micsorat, procesul de compresie este complet.
 11. Scoateti furtunul din supapa, opriti aspiratorul si inchideti rapid capacul pentru a va asigura ca nu intra aer dupa ce l-ati scos.

Avertismente – cum sa folositi saci vidat haine in siguranta

– Daca doriti sa vidati pernele sau pilotele din puf, nu scoateti tot aerul din sac. Comprimati sacul pana cand acesta este redus la jumatate din dimensiunea originala. Daca obtineti mai mult aer decat este indicat, pernele se vor deteriora.
– Nu incercati sa pastrati in acesti saci alimente sau piele, sau articole de imbracaminte din piele.
– Nu lasati copiii sa se joace cu sacii. Acestea pot fi capcane mortale daca copiii le pun pe un organ vital (cum ar fi pe cap).
– Aveti grija sa nu expuneti sacii la temperaturi ridicate, deoarece fiind plastic, se pot topi cu usurinta.
Cumparati online saci de vidat haine – IoanaShop.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri