Cum arata centrul Bucurestiului dupa ce a intrat in vigoare legea antifumat

Publicat in May 9, 2016   ·   Fara comentarii

Legea antifumat, intrata in vigoare pe data de 16 martie dupa publicarea in Monitorul Oficial la inceputului lunii Februarie interzice fumatul in spatiile publice inchise. Criticile aduse acestei legi se legau in principal de modul in care localurile de diverse tipuri vor fi afectate.

legea antifumat bucuresti

antifumat

Centrul istoric al Bucurestiului mai exact zona Lipscani in care se afla cele mai multe baruri, terase si restaurante s-a aflat in plina febra a pregatirilor inca cu cateva zile inaintea intrarii in vigoare a legii. Cei mai multi proprietari au amenajat spatii pentru fumat in afara localurilor. In functie de posibilitatile financiare si de profilul localurilor, unele dintre zonele de fumat de la intrare au fost dotate cu sisteme de incalzire si numeroase mese cu scrumiere pentru clienti pe cand altele s-au restrans la doar doua mese si cateva scrumiere.

Singura schimbare notabila in ziua de 16 martie si weekendul care a urmat pentru cluburile, terasele, barurile si restaurantele din Centrul Vechi al Bucurestiului a fost, conform reporterilor, calitatea aerului. Localurile au fost la fel de pline ca de obicei la sfarsit de saptamana iar strazile inguste s-au umplut de tineri iesiti “la o tigara”.

Este inca neclar cum va afecta aceasta lege pe termen lung insa pentru moment, atat proprietarii de localuri cat si clientii par sa se fi adaptat destul de usor.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Lifestyle
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro