reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cum alegi peria rotativa potrivita? | 6pm.ro

Cum alegi peria rotativa potrivita?

Publicat in November 21, 2016   ·   Fara comentarii

Peria rotativă este cu siguranță accesoriul care nu lipșește din baia niciunei femei moderne din zilele noastre. Este instrumentul care ajută orice femeie să obțină un styling cât mai apropiat cu cel al unui salon de păr, cu costuri mai mici și mai puțin timp pierdut. Tehnologia periei rotative presupune uscarea părului prin suflarea de aer cald, în timp ce un mecanism de rotație îndreaptă părul dându-i volum și strălucire. Cu puțină practică, se poate obține un hairstyling care poate dura până la 3 zile, dacă este ferit părul de umiditate.

perie-rotativa

Perie Rotativa

Specialiștii recomandă însă atenție în achiziția unui astfel de produs, cumpărătoarele fiind sfătuite să țină cont de următoarele sfaturi practice și utile referitoare la principalele caracteristici ale unei perii de păr rotative:

  1. Dimensiunea periei. Periile rotative vin în toate tipurile de dimensiuni. Pe pagina Philips cumpărătoarele pot găsi toate variantele de produse pentru 2016-2017. Alegerea dimensiunii potrivite pentru fiecare tip de păr este extrem de importantă. Dacă buclele mici pot fi obținute cu dimensiunea cea mai mică de perie, un produs de o dimensiune mai mare este util femeilor cu părul mai lung, care pot obține și bucle medii sau mari dar și mai mult volum. Periile mai mari funcționează, de asemenea, mai bine la îndreptarea părului ondulat.
  2. Tipul. Există trei tipuri principale de perii rotative de păr: din crom, ceramică și turmalină. Produsul din crom este mai ieftin, dar are o suprafață aspră care poate cauza înțepenirea, încurcarea sau rupere. Cel din ceramică este mai scump, dar se încălzește rapid și uniform, astfel încât alunecă prin păr mai ușor și nu provoacă ruperea părului sau agățarea. Periile din turmalină sunt cele mai scumpe, dar prin intermediul lor sunt obținute cele mai bune rezultate. Pentru toate tipurile de perii rotative Topproduse prezintă o gamă largă de produse din care orice femeie își poate alege peria potrivită.
  3. Setările de căldură. Căldură înmoaie părul prin ruperea legăturilor sale de hidrogen. Atunci când se întâmplă acest lucru, parul devine mult mai ușor de aranjat. O caracteristică extrem de importantă este reprezentată de setările de temperatură. In acest fel, căldura poate fi reglată în funcție de tipul de păr. Pentru părul gros și aspru, sunt recomandate setările de temperatură foarte ridicate. Pentru persoanele cu părul subțire este nevoie de temperaturi mai mici, pentru a preveni deteriorarea firelor de păr. În orice caz, este recomandat un produs alimentat la 900 wați sau mai mult, în scopul de a obține rezultate frumoase de styling care durează.
  4. Pămătuful. Perii ar trebui să fie în același timp și moi, dar să poată susține și greutatea părului. De asemenea, este recomandat să fie ales un produs care conține și sufluri de aer rece prin peri, pentru a preveni arsurile scalpului și deteriorarea părului.

5. Mânerul. Acesta trebuie să se potrivească confortabil în mână și ar trebui să asigure o bună tracțiune astfel încât peria fierbinte să nu alunece din mâini în timpul utilizării.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri