reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cum alegi lichidul pentru tigara electronica | 6pm.ro

Cum alegi lichidul pentru tigara electronica

Publicat in August 17, 2018   ·   Fara comentarii

Fumatul este un obicei care poate impacta in mod negativ atat viata celor care il practica, dar si viata celor din jur. De cele mai multe ori, fumatorii sunt expusi riscului de a dezvolta numeroase tipuri de boli cardiovasculare, putandu-se ajunge chiar pana la cancer. De aceea, recomandat este ca persoanele care au acest viciu sa se gandeasca la inlocuirea tigarilor normale cu cele electronice, care sunt mult mai sigure pentru organism si cu ajutorul carora relatiile sociale se pot imbunatati. De exemplu, un prim pas pentru realizarea schimbarii este studierea tipurilor de lichid pentru tigara electronica disponibile. Este important de stiut ce le diferentiaza si cum trebuie alese cat mai bine.

lichid-tigara-electronica

lichid tigara

Cantitatea de nicotina influenteaza experienta optarii pentru tigara electronica!

Primul aspect care trebuie luat in calcul de catre cei ce vor sa inlocuiasca tigarile normale cu cele electronice este cantitatea de nicotina din cel mai bun lichid tigara electronica. Fumatorii trebuie sa stie ca exista mai multe tipuri de lichide cu nicotina, la fel ca si in cazul tigarilor normale. Este vorba despre lichide in varianta strong, normala sau light.

Pentru incepatori, recomandata este cantitatea de 16 mg de nicotina, care este o cantitate foarte asemanatoare ca cea din tigarilor normale. Astfel, fumatorii nu vor simti foarte mult simptomele provocate de trecerea de la tigari normale la cele electronice. De asemenea, mai exista si varianta light, cu 6 mg de nicotina, care este echivalentul a circa 60% din cantitatea de nicotina din tigarile normale. respeciv varianta strong, care are 36 de mg de nicotina, echivalentul a 120 sau chiar 150% dintr-o tigara normala.

Fumatorii trebuie sa stie ca alegerea lichidului este foarte importanta din toate punctele de vedere si mai ales din punct de vedere al sanatatii. Daca anumite persoane aleg un lichid mai slab, care contine o cantitate mai mica de nicotina decat cea cu care sunt obisnuiti in mod normal, atunci corpul lor nu va primi doza zilnica de nicotina de care au nevoie, asa ca intr-un timp foarte scurt vor renunta la tigarile electronice, considerand ca nu functioneaza si se vor intoarce la vechiurile obiceiuri nesanatoase.

Aroma conteaza!

Un alt aspect foarte important referitor la alegerea unor lichide tigari electronice ideale este aroma. Spre deosebire de tigarile normale, fumatorii pot beneficia de o gama larga de arome cand opteaza pentru tigarile electronice, fapt care va transforma experienta fumatului intr-una cu totul interesanta. Red Bull, Pina Colada, mango, ciocolata, scortisoara, cirese Рacestea sunt doar cateva dintre aromele disponibile dintre care se poate alege! In plus, aroma poate fi schimbata de catre cei ce folosesc tigarile electronice ori de cate ori isi doresc!

Compozitia unui lichid tigara electronica este foarte importanta!

Compozitia este si ea foarte importanta cand vine vorba de lichidele pentru tigari electronice. Pentru ca un lichid sa fie de calitate, trebuie sa contina un raport echilibrat intre principalii sai compusi: glicerina vegetala si propilenul glicol. Specialistii in domeniu sustin faptul ca raportul ideal este de 70-80% propilen glicol, respectiv 20-30% glicerina vegetala. Astfel, cei care folosesc tigarile electronice vor avea o experienta interesanta din punct de vedere senzorial.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri