reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Culori la moda in aceasta toamna pentru casa ta | 6pm.ro

Culori la moda in aceasta toamna pentru casa ta

Publicat in August 3, 2018   ·   Fara comentarii

Cum se vor transforma interioarele caselor noastre in aceasta toamna? Care sunt stilurile care vor marca tendinta toamnei 2018 in materie de decor si culori? Culorile in tendinte in aceasta toamna vor fi populare si la inceput de an 2019. Vrei sa le descoperi si tu?

Albastru cobalt

Culorile calde. Culorile calde si naturale raman la moda si in toamna anului 2018, cu o paleta minimalista existenta si in sezoanele anterioare atat pe pereti cat si in interioare. Orice incapere a casei poate fi imbracata cu aceste tonuri care admit combinatii cu alte nuante cromatice care cauta sa imbunatateasca frumusetea compozitiilor.

Inspiratie cosmica. Pasionatii de bolta cereasca vor gasi in egala masura in paleta cromatica in tendinte in toamna 2018 propuneri sa le satisfaca dorintele in materie de decor. Culorile inspirate de cosmos vor face parte din noutatea sezonului sub forma unor finisaje metalice, a unor tonuri care evoca cuartul.

Albastru cobalt. Albastru cobalt este o culoare in tendinte in 2018 atat in decor cat si in fashion. Fie ca alegi aceasta culoare pentru pereti, fie pentru canapea sau lenjeria de pat, efectul va fi unul wow.

Revolutie in bucatarie. Dormitorul nu este acelasi lucru cu sufrageria, baia nu este acelasi lucru cu bucataria. Fiecare incapere in parte este speciala, deosebita. In toamna anului 2018 trebuie sa acorzi o atentie speciala bucatariei. Negrul este la moda in acest sezon in bucatarie, atat in ceea ce priveste mobilierul cat si in ceea ce priveste acoperirea solului.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri