reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cuba: vasele de croaziera americana nu mai au voie sa opreasca | 6pm.ro

Cuba: vasele de croaziera americana nu mai au voie sa opreasca

Publicat in July 9, 2019   ·   Fara comentarii

Administratia Trump a luat decizia urmatoare – navele de croaziera nu mai sunt autorizate sa opreasca temporar in Cuba. O veritabila lovitura dura pentru turismul cubanez.

croaziera Cuba

Inima istorica din Havana este mai saraca de cateva saptamani bune, este orfana de vapoarele de croaziera americane care nu mai au dreptul sa opreasca aici conform unei decizii luate de administratia Trump. O decizie care a luat de altfel pe toata lumea prin suprindere si a provocat deja caderea libera a unor activitati turistice care erau efectuate in zona.

Cubanezii care sufereau deja de cateva decenii bune din cauza embargo-ului Statelor Unite ale Americii vedeau turistii americani drept o sursa veritabila de castig deoarece in primele patru luni ale anului au sosit aici in croaziera numai putin de 250.000 de turisti din State.

Aceasta decizie a fost luata insa din cauza situatiei din Venezuela, Cuba fiind un aliat fidel al presedintelui Maduro care incearca cu orice ocazie sa il atace pe presedintele Trump. Drept urmare, vasele de croaziera cu directia Havana au fost blocate.

In timpul campaniei sale prezidentiale, Trump a promis sa retraga mana intinsa de Barack Obama in 2014 pentru restabili o relatie stabila cu Cuba. In 2016, un pachebot american si-a facut aparitia in Havana pentru prima data din 1959.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri