reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

The Crown sezonul 4: Netflix dezvaluie data de difuzare prin intermediul unor imagini inedite | 6pm.ro

The Crown sezonul 4: Netflix dezvaluie data de difuzare prin intermediul unor imagini inedite

Publicat in August 11, 2020   ·   Fara comentarii

Sezonul 4 al serialului The Crown soseste in curand pe Netflix. Contul oficial al serialului tocmai a dezvaluit o serie de imagini dar si data de la care urmeaza sa fie difuzat pe Netflix.

 

The Crown

Peter Morgan a declarat pentru Hollywood Reporter ca sezonul 4 al serialului The Crown ar urma sa fie difuzat spre sfarsitul anului, mai precis in luna noiembrie. O informatie confirmata in aceste zile deoarece noile episoade ale serialului vor fi postate online de Netflix tot atunci. Pe Twitter si pe contul oficial al serialului a fost dezvaluita aceasta data de difuzare a sezonului 4. Regalitatea britanica va reveni pe micile ecrane incepand cu data de 15 noiembrie 2020 si aceasta veste este ocazia perfecta pentru Netflix de a dezvalui primele imagini din acest nou sezon.

Dupa cum se poate vedea in teaserul oficial al noului sezon, sezonul cu numarul 4 se va focaliza pe printesa Diana, chipul sau fiind dezvaluit pentru prima data. Noile episoade vor fi centrate si asupra casatoriei dintre Lady Di (interepetata de Emma Corin) si printul Charles dar si relatiile dintre aceasta si familia regala. Va trata in egala masura prezenta lui Camilla Shand in viata intima a printului Charles. Margaret Tatcher va fi in egala masura un alt personaj important din acest nou sezon.

Doamna de Fier va fi interpretata de Gillian Anderson, cunoscuta pentru rolul lui Scully din X-Files si, mai recent penrtrul rolul lui Jean, mama lui Otis din Sex Education. Mai multe informatii despre sezonul 4 al serialului The Crown vom afla cu siguranta in curand.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri