reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Criza de titei din SUA este posibil sa se inrautateasca | 6pm.ro

Criza de titei din SUA este posibil sa se inrautateasca

Publicat in February 24, 2016   ·   Fara comentarii

Conform unor studii de specialitate, pretul titeiului se poate prabusi chiar pana la 20 de dolari / baril.

In ciuda celor mai recente estimari in ceea ce priveste pretul petrolului, de la minim 43 de dolari /baril pana la 52 de dolari, pretul petrolului s-ar putea prabusi considerabil in anul in curs.

titei

titei

Revolutia petrolului distruge abilitatea OPEC de a tine sub control preturile in beneficiul tarilor exportatoare de titei. Serviciile petroliere nu pot face fata acestor schimbari si astfel numai in anul 2015 un numar de peste 39 de intreprinderi mici si mijlocii in domeniul petrolului au dat faliment cu datorii de ordinul milioanelor de dolari. Suma totala a datoriilor agregate este de peste 5 miliarde de $. Intervalele medii sunt intre 10 si 17 milioane de $, cel mai mare faliment raportandu-se ca fiind de peste 2,5 miliarde $.

Cu toate acestea, privind magnitudinea caderii economice, este discutabil faptul ca repercusiunile nu sunt cu mult mai drastice. Pana in prezent procentul falimentelor este de 1% din totalul de 6.000 de producatori de petrol si gaze naturale independenti din SUA. Se asteapta insa ca situatia sa se inrautateasca in anul 2016, in care se estimeaza ca un procent de cel putin 20% din totalul companiilor petroliere sa necesite restructurari.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri