reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Creatina monohidrata Optimum Nutrition – mod de administrare | 6pm.ro

Creatina monohidrata Optimum Nutrition – mod de administrare

Publicat in October 27, 2021   ·   Fara comentarii

Creatina monohidrata Optimum Nutrition este un produs a carui formula este bazata pe creatina monohidrat pur farmaceutica. Aceasta are rolul de a imbunatati performanta musculara in timpul tuturor antrenamentelor de intensitate mare: alergare, ridicarea greutatilor etc.

Creatina este, de fapt, un acid organic azotat, care se afla in organismul uman – mai precis, in muschii scheletici – sub forma de fosfat de creatina, care asigura energia acestor celule. Creatina care are atasata o molecula de H2O (apa) este numita creatina monohidrat.

Creatina monohidrata Optimum Nutrition – mod de administrare

Creatina monohidrata

Ce contine creatina Optimum Nutrition si cum se administreaza?

Creatina monohidrata Optimum Nutrition, un produs livrat de KiwiGym, are o formula bazata pe creatina pura de calitate superioara, excelenta pentru producerea energiei musculare.

In ceea ce priveste modul de administrare al creatinei Optimum Nutrition, o cupa de 3.6 grame se amesteca impreuna cu 220 de ml de apa rece, imediat inainte sau dupa exercitiile fizic. Beneficiile nu vor intarzia sa apara: imbunatatirea masei musculare, putere sporita, cresterea masei musculare, capacitate de a rezista mai bine la efort si recuperare mai buna dupa fiecare antrenament.

Unele recomandari vizeaza administrarea creatinei monohidrate in cicluri. Astfel ca, dupa administrarea timp de 3 sau 4 saptamani, se poate face o pauza de maximum 2 saptamani, dupa care sa se reia consumul. Acest principiu, al administrarii ciclice, ar putea contribui la evitarea tendintei corpului uman de a capata o oarecare toleranta fata de un anumit produs.

Este important de specificat faptul ca produsele pe baza de creatina monohidrata nu dauneaza organismului, mai ales daca se respecta indicatiile producatorului in ceea ce priveste dozajul si modul de administrare. Pe cantar, kilogramele vor fi mai multe, dar acest lucru se intampla pentru ca volumul muscular a fost stimulat sa se dezvolte.Deci, nu inseamna ca sportivul s-a ingrasat, ci ca muschii sai sunt mai dezvoltati. Este recomandat, insa, ca pe perioada administrarii, sportivul sa se hidrateze corespunzator, pentru ca rolul creatinei este de a atrage apa din organism in celulele musculare.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri