reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Coronavirus schimba regulile lucrului de la distanta | 6pm.ro

Coronavirus schimba regulile lucrului de la distanta

Publicat in March 26, 2020   ·   Fara comentarii

Numeroase sunt guvernele, inclusiv cel de la noi din tara, au decis in ultima perioada inchiderea unitatilor de invatamant precum si limitarea programului de lucru din cauza pandemiei cu coronavirus si, implicit, din nevoia de a limita raspandirea acestuia. Astfel, s-a ajuns la situatia in care numerosi oameni s-au vazut nevoiti de a munci de acasa sau sa urmeze cursurile scolilor/universitatilor de acasa. Ceea ce inseamna ca si traficul online va fi mai aglomerat ca niciodata.

lucru la distanta

Conform experilor de la Kaspersky, o buna parte din persoanele care urmeaza sa munceasca de acasa sunt obisnuite cu aceasta protectie oferita de retelele corporative si nu au in vedere nicio masura sporita sau alternative de siguranta chiar daca retelele de acasa nu sunt construite pentru acelasi nivel de siguranta. Drept urmare, poat aparea o serie de atacuri oportuniste ale unor infractori cibernetici care vor incerca sa exploateze temerile legate de aceasta pandemie si sa transmita mesaje si mesaje malware ascunse sub aparente informatii concrete cu privire la pandemia cu Covid-19.

Care sunt masurile pe care specialistii ni le recomanda? Cei care urmeaza sa studieze sau sa lucreze de acasa sunt sfatuiti sa isi protejeze in mod eficient dispozitivele cu care lucreaza, inclusiv cele mobile prin intermediul unor solutii de securitate fiabile. Se recomanda si actualizarea la zi a aplicatiilor si sistemelor de operare de indata ce acestea sunt disponibile si sa se foloseasca doar aplicatii disponibile pe  Google Play sau Apple Store.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri