reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Coronavirus – Rafael Nadal propune sa gazduiasca jucatorii si competitiile in cadrul Academiei sale | 6pm.ro

Coronavirus – Rafael Nadal propune sa gazduiasca jucatorii si competitiile in cadrul Academiei sale

Publicat in April 29, 2020   ·   Fara comentarii

Rafa Nadal Academy a anuntat printr-un comunicat oficial ca se gandeste sa organizeze competitiile in interiorul sau, gazduind jucatorii ATP si WTA. Discutii in legatura cu acest subiect sunt inca in curs. Proiectele pentru a se relua competitiile se multiplica pe zi ce trece in lumea tenisului. Patrick Mouratoglu a anuntat sambata lansarea in sanul academiei sale a unei competitii care urmeaza sa inceapa la jumatatea lunii mai. In egala masura, Rafa Nadal Academy isi doreste sa gazduiasca evenimente in cursul lunii viitoare, cand se spera ca situatia va deveni mai stabila.

Rafa Nadal Academy

In cadrul unui comunicat, Nadal a explicat ca se afla in tratative cu ATP pentru a organiza un campus de competitii. Ideea ar fi aceea de a gazdui jucatori din cadrul circuitului WTA si ATP pe insula Mallorca, pentru a se antrena inainte putin. Meciurile disputate intre jucatori ar fi transmise si la televizor. ATP s-a aratat incantat de aceasta idee si pentru moment studiaza si evalueaza formulele pentru a le pune in practica incepand cu lunile urmatoare, o data ce circumstanetele ideale vor fi reunite si situatia globala va permite acest lucru.

Rafa Nadal Academy are capacitatea de a gazdui un numar mare de jucatori si antrenori pentru a putea sa se antreneze si sa se infrunte fara sa paraseasca locul. Exista si un centru mare de fitness, o piscina semi-olimpica si un spa care sa le permita sa se pregateasca si sa se pastreze in forma.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri