Coronavirus – aplicatia de depistare ar trebui sa fie gata in a doua jumatate a lunii mai conform Orange

Publicat in May 10, 2020   ·   Fara comentarii

Aplicatia de depistare a persoanelor infectate cu coronavirus, denumita pentru moment StopCovid ar trebui sa fie disponibila la jumatatea lunii mai, adica dupa data in care incep masurile de relaxare in majoritatea din tari.

Stop Covid-19

Aplicatia menita sa depisteze persoanele infectate cu Covid-19, creata de catre guvern in colaborare cu Orange ar trebui sa fie gata la jumatatea lunii mai. Orange este un actor cheie in cadrul acestui proiect. Marie-Noelle Jego-Laveissiere, directoare in cadrul Orange, cu ocazia unei conferinte de presa cu privire la rezultatele financiare ale operatorului telecom, a declarat faptul ca exista un planning care permite obtinerea unei aplicatii in a doua jumatate a lunii mai.

Reuniuni cotidiene. Acest calendar exclude pentru moment faptul ca aplicatia poate fi folosita la inceputul perioadei de relaxare a restrictiilor, un obiectiv pe care pana si autoritatile au recunoscut caeste cam greu de atins. Proiectul, botezat pentru moment StopCovid este coordonat de catre Inria, un institut francez. Insa Orange joaca un rol centralin cadrul acestui proiect, in urma discutiilor purtate cu Apple pentru deblocarea anumitor functionalitati, asteptam o multime de vesti bune.

Orange joaca in egala masura un rol central in acest proiect fiind insarcinat sa erifice daca diferitele inovatii tehnologice adusede difetitii acotir merg bine impreuna. Acest proiect este unul pe termen lung cu alte cuvinte.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro