Controlul vremii – cea mai puternica arma de distrugere in masa

Publicat in October 14, 2012   ·   Fara comentarii

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) a fost intial un program conceput pentru studiul ionosferei, reactia ozonului, azotului si a ionilor la bombardamentul radiatiilor solare si cosmice, dar si pentru studiul radiatiilor de inalta si joasa frecventa transmise de pe pamant.

haarp

HAARP

Inventia brevetata de catre o filiala a ARCO (Corporatia Atlantica Richfield) a trecut prin mainile mai multor proprietari, ajungand in final la Raytheon, o companie americana din industria spatiala si de aparare. Incepand din anii 90, sistemul putea crea schimbari climatice majore, chiar daca acesta nu putea furniza destula putere pentru a realiza toate ideile incluse in brevet.

Cu toate ca a fost lansat ca un proiect de cercetare, secretizarea unor informatii despre acest proiect ridica semne de intrebare, daca nu a fost si nu este folosit ca echipament militar, acest proiect ce se desfasoara in Gakona – Alaska fiind administrat de Forta Aeriana Americana si Marina Americana.

Intamplari ciudate aduc acest instrument sub lupa oamenilor de stiinta si a scepticilor. Corea de Nord a fost afectata de la inceputul anilor 90 de secete urmate de inundatii, care nu sunt fenomene specifice zonei; intamplari asemanatoare in Iran, Siria si Irak state ce au fost lovite de seceta in 1999, sau Afganistan, unde o seceta de 4 ani a distrus economia tarii aducand populatia la foamete. Mai exista multe exemple de schimbari neobisnuite ale climei in anumite zone, carora oamenii de stiinta nu au putut sa le gaseasca o explicatie.


Acest instrument, care a pornit ca un studiu stiintific, se poate dovedi a fi printre cele mai puternice arme, aceasta putand destabiliza economia statelor inamice, schimband ecosistemul din anumite zone. La putere maxima, acest sistem poate provoca, pe langa secete sau inundatii, si uragane sau cutremure.

O stire asemanatoare despre acesta arma se poate gasi si pe financiarul.ro

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Stiinta
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro