reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Contabilitatea de buna calitate, secretul unei afaceri de succes | 6pm.ro

Contabilitatea de buna calitate, secretul unei afaceri de succes

Publicat in May 18, 2016   ·   Fara comentarii

Inceperea unei afaceri proprii inseamna, de cele mai multe ori, foarte multi bani cheltuiti si foarte mult stres. Multi administratori de afaceri se gandesc ca ar putea sa se ocuperi singuri de partea contabila a afacerii. Din pacate, este o decizie complet gresita, care nu face altceva decat sa puna anumite piedici in calitatea evolutiei. O firma angajata pentru a-ti face contabilitate financiara poate sa fie secretul din maneca, care sa te ajute sa te impui pe o anumita nisa.

Cum alegi, insa, cea mai buna solutie din punct de vedere contabil?

contabilitate

contabilitate

Daca importanta unui contabil este stabilita, ramane de vazut ce calitati trebuie sa aiba acest contabil, pentru a-ti putea oferi toate avantajele de care ai nevoie. Daca, spre exemplu, cauti o firma de contabilitate, gasesti sute de variante, care mai de care mai interesante. Elementele care le pot departaja sunt urmatoarele:

  • Alege o firma de contabilitate care sa iti dedice un contabil ce se va ocupa de tine in permanenta. Este bine sa ai o persoana dedicata 100% afacerii pe care o administrezi. Chiar daca platesti ceva mai mult, trebuie sa ai un contabil atent, care stie fiecare miscare din afacerea ta.
  • Alege o firma cu o experienta. Este ideal ca firma cu care semnezi un contract sa aiba experienta vasta si daca se poate, sa fi tinut contabilitatea pentru firme din domeniul in care activezi. In felul acesta te poate ajuta inclusiv cu sfaturi financiare pe termen lung.
  • Asigura-te de profesionalismul firmei pe care o alegi. Profesionalismul este important. Din fericire, in cazul firmelor de contabilitate il poti verifica. Expertii contabili angajati in firma trebuie sa faca parte din organizatii precum CECCAR, CAFR, APEC sau CCF. Poti verifica acest lucru prin simpla vizita a site-urilor acestor institutii.
  • Incearca sa porti o discutie cu clienti existenti ai firmei de contabilitate. Cel mai bun feedback il obtii de la cei care colaboreaza deja cu firma pe care ai vizat-o. Vei descoperi experientele generate de aceasta si modul in care este perceputa de catre clienti.
  • Alege un contabil ce iti ofera confort si incredere. Chiar daca semnezi un contract cu o firma mare de contabilitate, de cele mai multe ori iti este dedicat un singur contabil. Inainte de a semna orice contract, incearca sa porti o discutie cu contabilul care se va ocupa de firma ta, in asa fel incat sa te asiguri ca va intelegeti.

Alegerea unei firme de contabilitate trebuie sa se bazeze pe o analiza serioasa a fiecarui detaliu. Chiar daca pretul este si el important, nu lua o decizie bazata exclusiv pe acesta. De multe ori, un pret mic ascunde anumite probleme sau anumite costuri pe care le vei resimti mai tarziu. Ia-ti cateva zile in care sa poti cauta in liniste firma potrivita si compara toate ofertele pe care le gasesti. Cu siguranta vei descoperi acea varianta care sa iti ofere o grija sporita pentru fiecare banut ce intra sau iese din firma ta.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri