Concert caritabil pentru cultivarea tinerelor talente

Publicat in November 2, 2012   ·   Fara comentarii

Cu ocazia zilei de nastere a Regelui Mihai I, care a implinit 91 de ani, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a organizat un Concert Caritabil Regat pentru strangerea de fonduri.

tinere talente

Tinere Talente

Aceste fonduri vor fi folosite ca burse in programul numit Tinere Talente, burse de care vor beneficia in 2013 un numar de 35 de tinere talente, suma totala fiind de 70.000 de euro, bani ce vor constitui burse in valoare de 2.000 euro pentru fiecare din cei selectati.

Acest program ofera anual burse de studiu pentru tinerii artisti plastici si muzicieni ce nu au mijloacele financiare de a-si cultiva talentele native. Bursele se acorda tinerilor cu varste intre 14 si 24 de ani, ce studiaza in liceele si universitatile artistice din tara.

Bursele se acorda in urma unei evaluari a candidatilor de catre un juriu de artisti profesionisti si sunt acordate pe perioada unui an calendaristic.


In anul 2012 au beneficiat de astfel de burse 28 de tineri, 14 muzicieni si 14 artisti plastici, ce au onorat aceasta bursa prin castigarea de numeroase premii artistice.

In acest an, Fundatia a participat in viata societatii artistice si prin desfasurarea de evenimente artistice, expozitii de grup pentru promovarea tinerilor artisti, proiecte de voluntariat si altele.

Despre reusita acestui concert si bursele acordate Tinerelor Talente au mai scris si cei de la realitatea.net

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Arta
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro