COMUNICAT DE PRESA „OPEN DAYS” IN CADRUL THEATELIER.RO, DECEMBRIE 2017

Publicat in December 19, 2017   ·   Fara comentarii

TheAtelier.ro lansează un nou concept de share-office ce poate fi testat între 27 și 29 decembrie 2017, în cadrul campaniei „Open Days”, în locația din Centrul Vechi al Capitalei, Str. Gabroveni nr. 9.

Opendays Theatelier

TheAtelier.ro este primul sistem de share-office ce propune un model flexibil de închiriere. Mai exact, fiecare client plătește spațiul ocupat strict pentru intervalul în care folosește serviciile TheAtelier. Practic, dacă ai nevoie de un birou sau o sală de întâlniri doar pentru o oră, atunci când ești în trecere prin centrul Bucureștiului, sau zi de zi pentru a-ți derula afacerea, costurile sunt proporționale cu timpul petrecut în locație. Poți, evident, beneficia și de facilitățile unui abonament lunar individual sau chiar pentru o echipă întreagă.

TheAtelier.ro pune la dispoziție un spațiu profesionist, unic și creativ, cu birouri atent partajate, complet echipate cu WiFi GigaLan, sală de întâlniri, echipamente de printare și alte instrumente de lucru pentru obținerea rezultatelor optime. Facilitățile de business sunt completate de serviciile cafenelei de la parterul locației unde poate fi savurată o cafea proaspăt prăjită a cărui mod de preparare este propus și controlat de unul din membrii Școlii Transilvania de Barista.

Cafeneaua TheAtelier este locul perfect pentru a îmbina relaxarea cu networking-ul. Aici poți să descoperi și să te alături unei comunități de freelanceri, creativi, antreprenori sau investitori.

Proiectul TheAtelier.ro se adresează tinerilor antreprenori la început de drum, profesioniștilor ce caută un spațiu de lucru motivant și creativ, dar și oricărui om de afaceri care are nevoie de un birou cu dotări profesioniste, în mijlocul orașului, pentru o perioadă limitată de timp.

TheAtelier.ro vine să ofere o soluție potrivită provocărilor aduse de un mediu de business în plină schimbare în care mobilitatea și flexibilitatea sunt, de multe ori, esențiale pentru a găsi drumul către succes.

Locația TheAtelier este situată în centrul Bucureștiului, în interiorul perimetrului Centrului Vechi, la câteva minute de cel puțin 5 parcări amenajate, de stațiile de metrou Unirii și stațiile a numeroase linii de transport în comun de suprafață.

Pe durata campaniei Open Days, care se va desfăsura în perioadă 27-29 decembrie, cei care vor trece pragul TheAtelier vor avea posibilitatea de a testa serviciile office puse la dispoziție, plătind doar consumația.

Pentru informații suplimentare despre serviciile The Atelier sau despre campania Open Days, sunt puse la dispozitie adresa de e-mail theatelier.ro@gmail.com și numărul de telefon 0723 553 503.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!