reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Comunicat de presa – Festivalul One World Romania | 6pm.ro

Comunicat de presa – Festivalul One World Romania

Publicat in March 23, 2018   ·   Fara comentarii

Al doilea week-end de One World Romania 11. Sambata, pe data de 24 martie 2018 in cadrul Festivalului One Wordl Romania organizatorii au pregatit numai putin de 23 de proiectii de film si 2 dezbateri iar spre seara se va afla castigatorul unicului premiu al acestui festival, desemnat de catre Juriul Liceenilor. Seara se va incheia cu un concert al trupei PC Harem in Clubul Taranului.

Festivalul One World

Sambata se incepe ziua  la ARCUB incepand cu ora 10:00 cu proiectia filmului “Revoltele studentilor cehi”. De la ora 12:00 incepe dezbaterea “Cehoslovacia 1968 – 1989”, la care vor participa doi dintre liderii miscarilor studentesti – Karel Kovanda (1968) si Monika MacDonagh-Pajerova (1989), care sunt de altfel si protagonistii documentarului “Revoltele studentilor cehi”. Discutia va fi moderata de catre Iulia Popovici si transmisa in direct pe pagina de Facebook Scena9. De la ora 14:00, in aceeasi se vor purta discutii cu istoricul Lavinia Betea si cu presedintele ANOSR Marius Deaconu despre cum au schimbat studenii Romania. Cea de-a doua dezbatere va fi moderata de catre Marius Cosmeanu si transmisa in direct pe pagina de Facebook Perspektiva.

Cel de-al doilea program care contine o serie de scurtmetraje realizate la Studioul Alexandru Sahia va fi proiectat sambata, 24 martie de la ora 13:00 la Cinema Elvire Popesco. Sambata seara, de la ora 20:00 la Cinema Eforie, va avea loc evenimentul in cadrul caruia Juriul Liceenilor va acorda singurul premiu al festivalului. In ultimele 8 zile, cei 5 liceeni au vizionat 10 filme din selectia acestui an.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri