reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Comedia din comedie, pe scena Teatrului Elvira Godeanu | 6pm.ro

Comedia din comedie, pe scena Teatrului Elvira Godeanu

Publicat in November 23, 2017   ·   Fara comentarii

Comedia din Comedie

Comedia din comedie – joc, cantec si voie buna – in regia lui Mihai Gruia Sandu, Arlechino cum mai este cunoscut publicului este premiera ce va fi prezentata spectatorilor din Targu Jiu pe data de 25 noiembrie pe scena teatrului dramatic Elvira Godeanu.

Iata ce a declarat Arlechino despre acest spectacol: Teoretic pare simplu, dar practic nu este asa. Nimeni nu vrea sa faca o munca foarte grea de aceea nu se prea mai joaca acest gen de teatru. Sunt sute de ore de munca. Este foarte greu sa sari dintr-o personalitate in alta. Actorii isi pun sufletul pe scena, materialul cu care jucam este emotia caci ne ducem la teatru ca sa traim emotii, sa ne elevam spiritual. (…) Este o chestie care se dezvolta pentru bucuria spectatorului, este posibil ca spectacolele sa difere foarte mult. Se spune ca fiecare public are spectacolul pe care il merita.

Pe langa jocul actorilor spectatorii din Targu Jiu se vor bucura de muzica live cantata de trupa Dell Arte Band a Liceului de Arte. Piesa urmeaza sa fie jucata in premiera, sambata pe scena Teatrului Elvira Godeanu. Arlechino este considerat unul din cei mai neconventionali maestri ai genului commedia del arte.

Este cel mai dificil gen de teatru de cand s-a inventat teatrul laic. A fost o aventura artistica. Trupa teatrului din Targu-Jiu incearca sa se revigoreze, iar lucrurile evolueaza pozitiv si tocmai de aceea au abordat acest gen de teatru. Este unul din semnele ca lucrurile evolueaza profesional. Ii vom vedea tot timpul pe scena, chiar si cand sunt la cabina, ii vedem cum schimba persoanjele, este o plasa intreaga de paianjen, totul invelit intr-o spuma de comedie! Pe vremea cand eram eu student, era obligatoriu sa se studieze toate genurile de teatru! Cine stie commedia dell arte, stie teatru, spunea o profesoara celebra! (…),  a afirmat Mihai Sandu Gruia.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri