reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

City break la Berlin – una dintre cele mai accesibile destinatii ale anului 2017 | 6pm.ro

City break la Berlin – una dintre cele mai accesibile destinatii ale anului 2017

Publicat in March 26, 2017   ·   Fara comentarii

Capitala Germaniei, Berlin a fost asociat intotdeauna cu cel de al doilea Razboi Mondial si fosta diviziune dintre est si vest prin celebrul zid construit pe durata razboiului rece. Insa de la caderea zidului in 1898 Berlin a devenit un spatiu vast unit de numeroase grupuri etnice si propune atractii precum muzee, monumente, galerii de arta, insa si o viata de noapte intensa. Cu alte cuvinte, un city break Berlin promite o experienta de neuitat pentru toti cei care ii trec pragul.

city break berlin

city break berlin

Atractii

Multi turisti sunt atrasi de structurile istorice faimoase ale orasului, aici fiind incluse poarta Brandenburg, Reichstag sau Memorialul Holocaustului si chiar daca mare parte din zid a fost demolat, inca exista cateva portiuni care starnesc curiozitatea oaspetilor. Berlin este respectat pentru concentratia densa de muzee, care includ artefacte impresionante, temple si sate reconstruite, dar totul nu se rezuma doar la istorie. Doua gradini zoologice, un aquarium, lacuri, parcuri publice, gradini botanice si numeroase facilitati pentru practicarea a diferite sporturi, cu certitudine, orice turist are de unde sa aleaga. De asemenea, nu trebuie omise evenimentele anuale gazduite precum Noaptea Alba a Muzeelor, Carnavalul Culturilor sau Festivalul de Film Berlin.

Tiergarten

Acesta reprezinta astazi un parc urban din inima orasului, iar centrul sau este marcat de Coloana Victoriei, in apropierea caruia se afla si un palat frumos, care reprezinta resedinta oficiala a presedintelui tarii. In partea de sud vest a parcului se regaseste gradina zoologica principala, cu peste 14.000 de animale, spre bucuria copiilor care au ocazia de a vizita una dintre cele mai mari astfel de gradini din Europa, cu specii provenite din toate tarile.

Asadar, un city break Berlin este avantajos nu numai din punct de vedere financiar, ci si datorita faptului ca orasul este accesibil prin zbor direct din Bucuresti, Iasi sau Cluj Napoca, o vacanta fiind aici fiind foarte confortabila si lipsita de griji.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri