reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Chelsea Londra, sancționată de guvern | 6pm.ro

Chelsea Londra, sancționată de guvern

Publicat in March 10, 2022   ·   Fara comentarii

Vânzarea clubului englez de fotbal Chelsea Londra a fost îngheţată după ce patronul său, Roman Abramovici, a fost vizat de sancţiunile impuse de guvernul Marii Britanii oligarhilor ruşi care deţin proprietăţi sau alte bunuri pe teritoriul său, informează DPA.

Abramovic (55 ani) a pus în vânzare clubul Chelsea pe 2 martie, în contextul invaziei militare ruse din Ucraina. Omul de afaceri ruso-israelian, care a devenit proprietarul grupării londoneze în 2003, a negat întotdeauna cu fermitate orice legătură politică actuală cu elita conducătoare a Rusiei, însă guvernul condus de Boris Johnson a anunţat joi îngheţarea tuturor activelor pe care le deţine în Regatul Unit.

Chelsea va primi o licenţă specială pentru a-şi putea continua activitatea, însă vânzarea clubului de pe Stamford Bridge este acum în aşteptare.

Anunţul a fost făcut de secretarul de stat pentru Cultură, Media şi Sport din guvernul britanic, Nadine Dorries, într-o postare pe Twitter.

“Sancţiunile de astăzi au, evident, un impact direct asupra clubului Chelsea şi a suporterilor săi. Am muncit din greu pentru a ne asigura că clubul şi jocul naţional să nu fie lezate inutil de aceste sancţiuni importante. Pentru a ne asigura că acest club poate continua să concureze şi să funcţioneze, vom elibera o licenţă specială”, a explicat Dorries

“Ştiu că acest lucru aduce o oarecare incertitudine, dar guvernul va colabora cu Liga şi cluburile pentru ca fotbalul să se joace în continuare, asigurându-ne totodată că sancţiunile în afectează pe cei vizaţi. Cluburile de fotbal sunt active culturale şi fundamentul comunităţilor noastre. Ne angajăm să le protejăm”, a adăugat oficialul britanic.

Compania de telefonie mobilă Three a anunţat că şi-a suspendat sponsorizarea pentru echipa engleză de fotbal Chelsea Londra, după ce proprietarul clubului, Roman Abramovici, a fost sancţionat de guvernul londonez în contextul măsurilor globale de sancţionare a magnaţilor ruşi care au legături cu Kremlinul, scrie DPA.

”În lumina recentă a sancţiunilor anunţate de Guvernul Marii Britanii, am anunţat clubul Chelsea Londra că vom suspenda sponsorizarea pentru echipa de fotbal şi solicităm retragerea numelui companiei de pe tricourile jucătorilor şi staff-ului, cât şi îndepărtarea reclamelor din jurul stadionului. Ştim că decizia îi va afecta şi pe fani, dar credem că având în vedere situaţia legată de agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, este decizia corectă”, a precizat un purtător de cuvânt al companiei.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri