reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

China detine cheia cresterii tehnologiei 5G | 6pm.ro

China detine cheia cresterii tehnologiei 5G

Publicat in August 27, 2019   ·   Fara comentarii

Tehnologia cea mai stransa in domeniul informatiilor si comunicatiilor de astazi este reteaua de telefonie noua de ultima generatie. Viteza de comunicare a retelei de la a cincea generatie (5G) va fi de aproximativ de 100 ori mai rapida decat standardul actual si, datorita riscului sau de intarziere si a capacitatii masive de conexiuni simultane, tehnologia va spera ca este folosita intr-o mare varietate de servicii, de la livrarea de video de inalta rezolutie la vehiculele de auto-conducere si operatiunea de la distanta.

 

5G

Serviciul pentru reteaua 5G a fost lansat in aprilie in Coreea de Sud si Statele Unite. Luna trecuta in Japonia, Ministerul Afacerilor Interne si Comunicatiilor a distribuit licente pentru servicii 5G. Serviciul comercial urmeaza sa inceapa primavara viitoare, cand natiunea se pregateste sa gazduieasca Jocurile Olimpice si Paralimpice de vara in 2020 in Tokyo.

Tehnologia a fost, de asemenea, elementul principal al sanctiunilor impuse de guvernul american firmelor chineze in randul intensificarii dintre cele doua mai mari economii ale lumii. La jumatatea lunii august, Statele Unite a introdus interdictia guvernului federal de a procura produse de la cinci firme chineze de inalta tehnologie, inclusiv Huawei Technologies Co. si ZTE Corp., pe baza Legii de autorizare a apararii nationale care a devenit lege acum un an. De asemenea, se interzice producatorilor de piese electronice din SUA si firmelor de software sa-si vanda produsele Huawei.

Guvernul Statelor Unite acuza faptul ca Huawei a incorporat „usile din spate” in produsele sale pentru furtul informatiilor de utilizatorilor si, prin urmare, nu poate adopta produsele sale pentru sistemul de comunicatii din SUA din motive de securitate nationala. A solicitat unor tari precum Canada, Japonia si tarile europene sa ia masuri similare. Japonia, care urmeaza sa-si prezinte reteaua 5G, pare sa urmeze SUA in masurile sale impotriva lui Huawei. Cu toate acestea, apar opinii ca, pentru a accelera constructia retelei 5G, nu este de dorit sa excludem firmele chineze.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri