Chiar ne poate ajuta un aspirator cu spalare sa facem curat mai bine?

Publicat in November 30, 2017   ·   Fara comentarii

Atunci cand vine vorba de uneltele pe care le avem la dispozitie pentru a ne usura munca in materie de curatenie, putem spune ca intr-adevar avem foarte multe optiuni la indemana. Printre ele se numara si aspiratorul cu apa, cel care a reusit ca, de-a lungul timpului, sa isi dovedeasca in repetate randuri eficienta. Dar oare chiar este justificat pretul mai ridicat pe care il are in comparatie cu modelele clasice? Haide sa aflam impreuna.

aspirator cu spalare

aspirator cu spalare

Majoritatea dintre noi detin sau planuiesc sa isi cumpere un aspirator. Acestia pierd insa din vedere faptul ca, pe langa modelele clasice, mai avem la indemana un numar semnificativ de categorii de aspiratoare, care nu de putine ori se dovedesc a fi mult mai eficiente. Romanii sunt insa conservatori si nu isi doresc sa isi indrepte atentia catre ceva nou, mai ales daca vorbim si de un pret vizibil mai ridicat.

Aspiratoarele cu apa se impart de obicei in aspiratoare cu filtrare prin apa si aspiratoare cu spalare. Fiecare dintre cele doua are un rol distinct, ele lucrand in mod diferit, chiar daca ambele fac parte din aceeasi categorie mare. Aspiratoarele cu filtrare prin apa sunt cele care in locul filtrului clasic din hartie sau alt material au un recipient in care se afla apa, filtrarea realizandu-se prin intermediul acestuia. Avantajul? Praful este retinut intr-o proportie de 99,9%, ajungand in aer o cantitate mult mai mica decat in cazul modelelor clasice. Pe langa aspirarea particulelor, un astfel de aspirator este capabil sa retina inclusiv microbii care se pot dezvolta pe diverse suprafete din casa.

De cealalta parte, aspiratoarele cu spalare prezentate aici sunt cele care ajuta in curatarea perfecta a suprafetelor pe care sunt folosite. Un avantaj al acestora este reprezentat de faptul ca pot fi folosite fara probleme pe mai multe tipuri de suprafete, printre care linoleum, marmura sau piatra. Evident, nu am mai inclus in enumerarea noastra covoarele si tapiteriile, deoarece se subintelege ca le curate fara probleme si pe acestea.

avantaje aspiratorDupa cum se poate observa, numarul de avantaje pe care le aduc aspiratoarele cu spalare este unul destul de mare. Nici nu este de mirare ca preturile sunt ceva mai ridicate. In final, daca tragi linie, vei vedea ca o astfel de investitie merita pe deplin. Trebuie doar sa fii atent in momentul in care te hotarasti sa cumperi un astfel de model, deoarece e bine sa tii cont de unele aspecte.

Pentru ca tu sa ai garantia ca ai luat cea mai buna decizie pentru tine, trebuie sa detii cateva informatii de baza legate de modul de functionare al aspiratoarelor cu apa, precum si de caracteristicile acestora. Partea buna este ca ai suficient de multe surse la dispozitie care sa te ajute.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Casa si gradina
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro