Chelsea si Everton si-au trimis scouterii la meciul Steaua-Dinamo

Publicat in September 24, 2017   ·   Fara comentarii

FCSB-Dinamo

FCSB – Dinamo, ”Eternul Derby” din Romania prezinta un interes imens pentru marile echipe de fotbal din strainatate. Echipe precum Chelsea, Everton sau Ludogorets se numara printre cluburile care si-au trimis scouteri la meciul cu numarul 171 dintre FCSB si Dinamo.

Giovani Becali este prezent si el la meci insa nu singur ci in compania lui Michael Emenalo, scouter la Chelsea. Pe langa Emenalo, in urma unei invitatii facute de catre Becali Sport  mai sunt prezenti si scouterii de la Everton si Ludogerets. Emenalo, scouterul echipei Chelsea este si directorul tehnic la clubul din Abramovich, totodata unul din cei mai importanti oameni din club.

Florinel Coman, Dennis Man si Florin Tanase reprezintajucatorii pe care o sa-i urmareasca scouterii, dar eu nu-i dau acum. Ii dau peste doi ani. Ei sunt tripleta de aur la Steaua. O sa cer clauze de reziliere asa cum cer altii pe Mbappe.

Alibec trebuie sa dea goluri ca sa fie cumparat, dar nu-mi fac griji, in meciurile importante, cu miza, el joaca, a declarat Gigi Becali, inaintea jocului.

38 de meciuri, 8 goluri si 5 pase de gol are Tanase pentru FCSB.

1,5 milioane de euro reprezinta cota de piata a lui Florin Tanase, conform transfermarkt.com.

4 meciuri si o pasa de gol are Coman in tricoul FCSB.

1,5 milioane de euro este cota de piata a lui Coman, conform transfermarkt.com.

23 de meciuri, 5 goluri si 3 pase de gol are Man pentru FCSB.

250.000 de euro este cota de piata a lui Man, conform transfermarkt.com.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Fotbal
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro