Ceremonii marete si costisitoare pentru Mica Unire

Publicat in January 19, 2019   ·   Fara comentarii

Numai putin de 350.000 de euro vor fi cheltuiti de autoritatile din Focsani, cea mai mare suma pentru aceasta ceremonie fiind alocata Consiliului Judetean Vrancea. O suma de trei ori mai mare decat anul precedent.

Mica Unire

Anul acesta, pe 24 ianuarie se implinesc 160 de ani de la Mica Unire, autoritatile din intreaga tara au decis sa organizeze evenimente grandioase cu acest prilej. Unul din orasele care vrea sa impresioneze cu aceasta ocazie este Vrancea. Consiliul Judetean urmeaza sa aloce suma de 350.000 de euro manifestarilor, din care 300.000 doar pentru Vrancea. Cu o parte din aceasta suma, in Piata Unirii din oras se va organiza un spectacol grandios, pe scena urcand o multime de artisti, solisti de muzica populara si usoara, inclusiv naistul Gheorghe Zamfir.

In plus, se va organiza si un dineu pentru cateva sute de persoane, transportul participantilor pana la manifestarea din Piata Unirii fiind platit.

Numai putin de 50.000 de euro vor fi cheltuiti si de Primaria Focsani pentru manifestarile organizate pe data de 24 ianuarie 2019. Exceptand cheltuielile cu transportul, cazarea si masa celor participanti, municipalitatea intentioneaza sa cumpere sute de steaguri ale Romaniei si Uniunii Europene, cateva zeci de mii de cocarde si de fulare tricolore precum si o serie limitata de stilouri, evaluate la numai putin de 400 Ron bucata. Drept urmare, in 24 ianuarie avem in program un ceremonial militar, un moment artistic si un dineu oficial.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Social
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro