Cele mai potrivite schele metalice – afla cum le alegi

Publicat in September 12, 2022   ·   Fara comentarii

Alege pentru constructia ta doar materiale de calitate si utilaje cu un grad scazut de uzura, astfel incat munca la proiectul tau sa fie cat mai usoara. Mai mult, alege sa-i oferi rezistenta mare in timp.

Pentru a beneficia de cele mai bune elemente va trebui sa faci o investitie importanta. Daca bugetul tau nu iti permite sa achizitionezi schele metalice sau alte echipamente, atunci opteaza sa le inchiriezi.

Schele metalice

Despre schelele metalice este bine sa cunosti ca sunt produse utilizate in constructii inca din cele mai vechi timpuri si pana azi. Forma acestora s-a pastrat, doar materialele s-au imbunatatit. De exemplu, egiptenii au utilizat schele din lemn pentru constructia piramidelor. In timp, lemnul a fost inlocuit de metalul galvanizat, material care este folosit si in prezent. O alta varianta mai moderna se refera la schelele fabricate din polimeri sau fibra de sticla. Greutatea unei astfel de schele este mult mai mica si ofera rezistenta mare in timp.

Categorii de schele metalice

Pentru o constructie vei avea nevoie de trei modele de schele. Atunci cand alegi sa colaborezi cu o companie care iti ofera posibilitatea de a inchiria aceste produse, asigura-te ca vei primi toate cele trei modele. Iata cum le vei utiliza:

  • schela fixa de fatada – pentru fatada cladirii vei utiliza acest model de schela. Indiferent de inaltimea constructiei, schela iti va oferi posibilitatea sa lucrezi la orice nivel si iti ofera siguranta. Ai gria sa montezi schela conform instructiunilor de utilizare sau opteaza pentru un montaj profesional. In felul acesta eviti diversele accidentari care pot sa apara;
  • schela mobila – in comparatie cu schela fixa, modelul mobil poate fi mutat acolo unde ai nevoie. O poti utiliza atat la exterior cat si la interiorul constructiei. Inaltimea maxima este de 15 metri;
  • schela de interior – acest model de schela este special fabricat pentru a putea lucra la interiorul unei constructii. Ca si in cazul schelei de exterior, modelul de interior iti ofera siguranta in utilizare si posibilitatea de a lucra pana la tavanul incaperilor. Reglajul acestui produs se realizeaza pe inaltime.

Ce trebuie sa verifici la o schela metalica?

Indiferent ca iti doresti propria schela pentru santierul tau sau ai nevoie de una pentru o singura lucrare, este bine sa alegi colaborarea cu o companie de profil de incredere. Mai mult, asigura-te ca vei opta pentru o schela cu un grad scazut de uzura si care a fost intretinuta corespunzator. Nu risca sa alegi o schela mai veche doar pentru ca este putin mai ieftina, deoarece risti sa te accidentezi sau chiar sa-ti pui viata in pericol, in cazul in care aceasta cedeaza. Intreaba care este materialul din care a fost fabricata respectiva schela, pentru ce perioada iti poate fi inchiriata, care este pretul si daca ti se pot oferi servicii adiacente, asa cum sunt cele de transport sau montaj.

De unde poti achizitiona sau inchiria o schela metalica?

In mediul on-line vei descoperi diverse firme de profil care iti pun la dispozitie posibilitatea de a achizitiona sau de a inchiria o schela metalica. Alege sa inchei un contract cu o companie care detine experienta necesara si care iti poate oferi toate echipamentele sau utilajele de care ai nevoie.

Pe site-ul lucinvest.ro vei descoperi o companie de profil cu experienta in domeniul constructiilor, care iti pune la dispozitie schele de inchiriat si alte produse necesare pentru realizarea unei constructii. De exemplu: unelte, scule, cofraje, popi metalici, roabe, mini compactoare, buldo excavatoare, chiar si macarale. Mai mult, poti beneficia de servicii de transport, montaj si consultanta adaptata proiectului tau!

Date de contact:

E-mail: office@lucinvest.ro

Telefon: (40)745.410.817

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri