reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cele mai populare destinatii pentru mini-vacanta de 1 Decembrie | 6pm.ro

Cele mai populare destinatii pentru mini-vacanta de 1 Decembrie

Publicat in November 13, 2017   ·   Fara comentarii

mini vacanta

Orasele europene in care se organizeaza targuri de Craciun precum Praga, Viena sau Nuremberg sunt cele mai cautate destinatii pentru mini-vacanta de 1 Decembrie de anul acesta. Asta datorita faptului ca au o clima blanda dar nu numai. Preturile pentru o vacanta in aceste orase pornesc de la 209 euro/pe persoana in acest pret fiind inclusa cazarea si biletul de avion.

Primele rezervari pentru mini-vacanta de 1 Decembrie care se apropie cu pasi repezi au fost facute inca din luna Februarie. Destinatia aleasa inca din Februarie era Milano insa in jur de 30% din rezervarile pentru aceasta mini-vacanta sunt facute in regim last minute, cu doar cinci zile inainte de plecarea propriu-zisa.

Iata ce a declarat in acest sens Matei Psatta, Marketing Manager Vola.ro: Sunt putini turisti care isi planifica din timp vacanta de 1 Decembrie, nefiind un sezon clasic de calatorii. Cei mai multi constata cu 1-2 saptamani inainte ca au la dispozitie o minivacanta in toata regula si cauta cele mai bune preturi pe destinatii nu foarte indepartate. Bugetul mediu pentru aceste calatorii este undeva la 300 euro / persoana pentru biletul de avion si cazarea 3 nopti.

Romanii aleg sa viziteze targurile de Craciun din orasele europene deoarece acestea isi deschid portile incepand cu luna noiembrie. In topul preferintelor se afla Bruxelles, Praga si Viena.  Destinatii mai calduroase precum Madrid, Atena sau Barcelona sunt de asemenea la mare cautare in aceasta perioada. In top raman si destinatiile clasice de city break precum Londra, Berlin, Roma, Lisabona sau Berlin. Romanii pot beneficia de tarife ce incep de la 209 euro/persoana.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri