reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cele mai memorabile comedii romantice ale anilor 1990 | 6pm.ro

Cele mai memorabile comedii romantice ale anilor 1990

Publicat in December 29, 2021   ·   Fara comentarii

Indiferent de starea ta de dispozitie, poti conta mereu pe o comedie romantica, clasica din 1990 atunci cand vrei sa iti urci moralul. Un amestec de nostalgie, de moda indoielnica, de rasete si de lacrimi, aceste filme emblematice constituie evaziunea perfecta.

French Kiss. Umorul lui Meg Ryan in rolul unei femei care merge in Franta pentru a-l confrunta pe logodnicul sau ezitant este unul minunat. Aceasta se indragosteste de un escroc sarmant printre cele mai magnifice decoruri frantuzesti.

4 Weddings and a Funeral. Chiar daca si Andie McDowell este in film, il tinem minte in principal, pe Hugh Grant, cu parul sau perfect coafat.
Sleepless at Seattle. Asociaza doi actori carismatici si un scenariu foarte bine pus la punct. Vei obtine un rezultat cu adevarat magic. Un film care isi pastreaza mai mult eroii la distanta, dar atunci cand se intalnesc o fac in mod evident la Empire State Building.

Clueless. Demonstratiile din domeniul modei au devenit aici emblematice. Si ne ofera o turnura neasteptata pentru un clasic al lui Jane Austen.

Addicted to Love. Meg Ryan si Matthew Broderick sunt doi actori ce fac echipa dupa ce au descoperit ca fostii lor se intalneau. Oare se va naste sau nu o relatie frumoasa?

Notting Hill. O mare vedeta americana si un administrator de librarie care ii ignora sarmul, dau cea mai frumoasa poveste de dragoste.

Drive me crazy. Melissa Joan Hart si Adrian Grenier sunt personajele principale ale acestei comedii de liceu unde fata cool are nevoie de un partener pentru bal.

American Pie. Este vorba despre o comedie mai nastrusnica pentru adolescenti care urmareste 4 liceeni determinati sa aiba relatii inainte de a obtine diploma. Filmul este totusi bun si are cele mai bune personaje feminine si cu alte centre de interes decat barbatii.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/cinema/427850/les-plus-memorables-comedies-romantiques-des-annees-1990

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri