reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cele mai intalnite reparatii hoverboard | 6pm.ro

Cele mai intalnite reparatii hoverboard

Publicat in July 26, 2017   ·   1 comentariu

Astazi, daca nu detii un hoverboard este ca si cum nu ai fi la moda. Iar asta nu o spunem neaparat noi, ci mai ales copii, adolescentii si tinerii care nu pot sta departe nici macar o ora de gadgetul preferat. Punem pariu ca te-ai gandit de N ori sa iti cumperi un hoverboard la un pret mai mic, sa fii si tu in rand cu lumea, cum ar spune romanul. Dar stii ca, de fapt, in spatele unu hoverboard ieftin se afla o multime de probleme de siguranta. Decat sa cauti un tehnician care sa nu iti ceara o avere pe reparatii, ia in considerare sfaturile noastre, astfel incat sa te bucuri de gadgetul ales mai mult timp.

ReparatiiHoverBoard

Reparatii HoverBoard

Cele mai comune reparatii de hoverboard

Sa recunoastem ca pe piata si-au facut aparitia o multime de hoverdoard-uri made in China, iar nu putini dintre cei care le cumpera si-au dat seama ca investitia a fost absolut neprofitabila. In primul rand, aceste gadgeturi slab calitative au nevoie de reparatii hoverboard costistioare.

Din cauza vibratiilor, cele mai comune reparatii de hoverboard au loc la preajma cablurilor electrice si a semnalelor luminoase. Specialistii de la https://reparatiihoverboard.ro/ constata cu dezamagire ca aceasta este cea mai mare problema a acestui tip de dispozitiv. De cele mai multe ori, LED-urile te atentioneaza ca exista o defectiune, insa daca nu o vezi la timp, vei ajunge intr-un atelier de reparatii hoverboard.

O alta defectiune, foarte des intalnita de specialistii de reparatii de hoverboard o reprezinta scaderea rapida a autonomiei bateriei. Multi au fost cei care l-au folosit cateva saptamani, apoi au luat cu asalt centrele specializate de diagnoza si reparatii si au cerut schimbarea bateriei. Acest lucru este cauzat, in principal de nerespectarea ciclului incarcare completa – descarcare completa.

Nu de putine ori ai auzit de hoverboard-uri care au luat foc. Majoritatea specialistilor in reparatii hoverboard sunt de parere ca asta se intampla ca urmare a supraincalzirii sistemului electric. De aceea, e de preferat sa cumperi un model de la magazine specializate, ce iti ofera garantie si produse de calitate.

O alta problema des intalnita o reprezinta faptul ca hoverboardul nu mai porneste. Specialistii in reparatii hoverboard sunt de parere ca asta se intampla in cazul modelelor achizitionate de pe site-uri necunoscute sau din hypermarket-uri.

De multe ori, cei care repara hoverboarduri spun ca sunt multiple cauze: de la baterie, la placa electrica arsa sau din cauza butonului ON, ce se toceste adesea inainte de vreme.

Daca vrei sa te bucuri de un gadget mai mult timp, sa te distrezi in voie si sa nu ajungi pe mana specialistilor in reparatii hoverboard, achizitioneaza produse de la magazinele de profil. Desi pretul ti-ar putea parea ridicat, vei scuti sume mari de bani in caz de reparatii.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
  1. Iulian Dracsanu says:

    Bună ziua, am un hoverboard Monkey, nu l-am mai folosit de vreo 3 luni și când îl bag la încărcat ledul de pe hoverboard pulsează în portocaliu și cel de pe încărcător sta aprins galben. Va mulțumesc!

Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri