Cele mai frumoase plaje din Europa

Publicat in August 16, 2019   ·   Fara comentarii

Pe o plaja abandonata, plina cu scoici si crustacee…acolo visezi sa iti petreci urmatoarea vacanta? Te intelegem perfect. Europa adaposteste o multime de plaje splendide. Salbatice sau moderne, tu esti cel care o va alege pe cea preferata. Iti usuram alegerea enumerand cateva din cele mai frumoase plaj din Europa.

plaja navagio

Plaja Ksamill, Albania. Albania este inca o tara necunoscuta pentru multi si este mare pacat. Adaposteste o serie de peisaje sublime si inca salbatice de descoperit. Este si cazul plajei Ksamil, situata in partea de sud a tarii. In acest mic paradis, apa este transparenta si climatul mediteranean.

Plaja Irakli, Bulgaria. Plaja Irakli este una din rarele plaje din Marea Neagra care inca este protejata. Departe de marile complexe hoteliere si de ravagiile provocate de interventia umana, aceasta plaja este inca salbatica si adaposteste o fauna si flora fantastice.

Plaja Navagio, Grecia. Fara indoiala, plaja Navagio este una din cele mai frumoase din Grecia. Isi datoreaza numele naufragiului ce a avut loc aici in urma cu 20 de ani si care a lasat o nava abandonata pe nisip. Aceasta veche carcasa confera locului un farmec deosebit si o alura salbatica. Falezele uriase care inconjoara plaja iti permit sa te odihnesti la umbra inconjurat de un cadru spectaculos.

Praia da Marinha, Portugalia.  Situata in Algarva, aceasta plaja a primit distinctia Golden Beach din partea guvernului portughez datorita faptului ca este protejata in mod natural. Incredibilele sale faleze in culoarea ocru sculptate de eroziune se amesteca cu culorile cristaline ale marii. Un peisaj minunat.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Timp liber
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro