reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cele mai frumoase muzee pe care le poti vizita on-line gratuit | 6pm.ro

Cele mai frumoase muzee pe care le poti vizita on-line gratuit

Publicat in November 16, 2021   ·   Fara comentarii

Muzeele virtuale sunt cele care ne permit sa calatorim in toate colturile lumii fara sa parasim macar casa. Luvru, New York Met… toate locurile care trebuie vazute sunt la indemana. Iata o lista non- exhaustiva a celor mai frumoase muzee de vizitat de acasa.

 

muzee online

Numarul de muzee de vizitat macar o data in viata este foarte mare. Pentru a realiza acest lucru, insa, ne putem baza pe vizitele online la muzee, care ne ofera acces la cele mai frumoase opere de arta, de la distanta. Oportunitatea ideala de a explora salile de expozitie ale muzeelor din intreaga lume.

Muzeele online care trebuie vizitate

Muzeul Luvru online

Cufundati-va pe aleile mitice ale Muzeului Luvru, pentru a descoperi antichitatile egiptene si ramasitele vechii cetati Luvru. Trebuie doar sa intri pe site-ul Muzeului Luvru.

Muzeul Metropolitan de Arta din New York online

Cu „Proiectul Met 360°”, iconicul muzeu Big Apple este dezvaluit din toate unghiurile, intr-o serie de sase videoclipuri, vizionate deja de peste 11 milioane de ori. O experienta virtuala care ofera o noua perspectiva, la care vizitatorii in muzeu fizic nu au acces!

Directia Londra cu turul online al National Gallery. Muzeul ofera o imersiune la 360° in inima salilor sale de expozitie, direct accesibila pe site-ul National Gallery.

Muzee virtuale de vizitat pe Google Arts & Culture

Pe langa tururile online, disponibile pe site-urile anumitor muzee, poti apela si la platforma Google Arts & Culture. Pentru acest proiect cultural lansat in 2011, Google a incheiat un parteneriat cu peste 500 de muzee din intreaga lume, pentru a va oferi tururi virtuale gratuite.

Turul virtual al Muzeului Frida Kahlo din Mexic

Printre numeroasele muzee oferite pe platforma Google Arts & Culture, gasim mitica casa albastra mexicana a celebrei Frida Kahlo, „La Casa Azul”, devenita muzeu. Un loc de neratat.

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri