Cele mai bune 4 instrumente de diagnoza pentru camioane si utilaje grele

Publicat in November 3, 2019   ·   Fara comentarii

 La ora actuala pe piata de testere de diagnoza pentru camioane exista o multime de variante din care va puteti alege insa cum stiti ca ati ales cea mai buna optiune?

Pentru a va usura cautarea noi am aprofundat acest subiect si am gasit top 7 testere de camioane care va vor ajuta cu toate problemele de diagnoza pentru motoarele voluminoase.

Am realizat acest articol pentru a va ajuta sa descoperiti exact ce trebuie sa stiti pentru a gasi testerul perfect pentru vehiculul dumnevoastra.

testere-diagnoza-camioane

testere camioane

4 cele mai bune  modele de testere de camioane/ utilaje grele

  • Testerul de diagnoza Mercedes Star C3/ Mercedes Star C4/ Mercedes Star C5

Aceste instrumente de diagnoza fac exact ceea ce promit ca vor face. Cu ajutorul acestor testere puteti beneficia de functii exact ca un dealer Mercedes.  Realizeaza toate functiile oficiale din fabrica Benz, citeste si sterge codurile de eroare, ofera informatii in timp real realizeaza codari si programari si multe altele. In plus, vin cu o versiunea de soft actualizata.

Sunt testere de noua generatie, cele mai recente instrumente de testare pentru masinile Mercedes Benz de pe piata. Detin sistemul complet ASSYST/ ASSYST+ pentru actualizarea istoricului serviciului de bord.

Testerul de diagnoza Mercedes Star C5 produs de firma franceza ACTIA reprezinta varful de gama in diagnoza computerizata si poate fi utilizata pentru diagnosticare, codare, adaptare si reprogramarea modulelor electronice de control cum ar fi motor, airbag, ABS, esp, transmisie, aer conditionat, confort si altele. Este compatibila cu orice tip de laptop ce poate utilza sistemele de operare Windows 7/ XP/ VISTA/ 2000 incluzand soft-ul Xentry.

Aceste instrumente puternice ofera o diagnoza corecta pentru intreg sistemul electronic, citesc si sterg codurile de eroare, citesc parametrii in timp real pentru senzori si actuatori, testeaza componentele electronice ale masinilor si realizeaza chiar si codarea si reprogramarea acestora.  Pot fi utilizate in aproximativ 22 de limbi inclusiv limba romana si ofera suport pentru autovehiculele incepand cu anul 1989. Suporta atat turisme pe 12V cat si autobuze, camioane, motoare industriale de 24V.

  • Tester profesional Autocom CDP+ 3+1

Testerul de diagnoza Autocom realizeaza testarea camioanelor rapid, corect si la un pret accesibil.  Aceasta functioneaza perfect impreuna cu un laptop sau PC.

Va pune la dispozitie o serie de functii de testare performante si foarte utile pentru toti posesorii de camioane si utilaje grele care isi doresc sa-si pastreze autovehiculul in cele mai bune conditii. In plus, acest instrument de diagnoza functioneaza perfect si pe masinile mici.

Dintre functiile pe care le detine acest tester profesional fac parte cele de stergere si citire a codurilor de eroare, regenerarea filtrului de particule, programarea injectoarelor, citirea parametrilor in timp real, activarea componentelor, ajustarea parametrilor, motor, aprindere, climatice, ABS, SRS, resetare service, imobilizator si multe altele.

Testerul profesional AutoCom este comercializat de www.diagnozapro.ro  si este un model caruia i-au fost aduse o serie de modificari care l-au transformat intr-un produs mult mai performant. De asemenea, acesta dispune de tehnologia avanasata de multiplexare  iar acelasi VCI poate fi utilizat pentru toate autovehiculele.

  • Tester profesional Delphi Turisme + Camioane

Acesta este un tester revolutionar care detine functii si caracteristici impresionante. Este un tester auto performant care va ofera functii caracteristici de diagnoza puternice pentru camioane, remorci, utilaje grele insa care poate fi folosit si pe masini normale.

Echipamentele de diagnosticare de inalta calitate precum testerul profesional Delphi fac parte din cele mai valoroase instrumente de diagnoza ce nu trebuie sa lipseasca din cadrul unui service auto/ atelier de reparatii sau chiar din garajul dumnevoastra daca sunteti un pasionat de domeniul auto.

Acestui tester de diagnoza i-au fost adaugate caracteristici importante precum identificarea inteligenta a sistemului (ISI), scanarea inteligenta a sistemului (ISS), actualizari inteligente ale sistemului (ISU), functia flight recorder care permite inregistrarea datelor in mers, LED-ul integrat si monitorul de tensiune al bateriei ajuta semnificativ la simplificarea procesului de diagnoza. Vine cu accesorii suplimentare iar soft-ul poate fi achizitionat cu licenta de 1 sau 3 ani.

  • Launch X431 Heavy Duty

Testerul de diagnoza pentru camioane si utilaje grele Launch X431, este un tester auto performant si care detine functii extrem de performante dedicate camioanelor, remorcilor si utilajelor grele. Este un produs destinat atat in atelierele de reparatii, service-uri auto cat si pentru uz casnic.

Daca alegeti sa achizitionati acest tester de camioane veti beneficia de toate caracteristicile unui instrument de diagnoza avansat cu functii profesionale care este recomandat si pentru modelele diesel de 12V si 24V.  Launch X431 Heavy Duty foloseste doua protocoale standard pentru camioane precum J 1939 si J1708 dotat cu conectori de diagnoza cu 6pini si 9 pini. Acest tester de diagnoza a fost creat pentru a le oferi un plus de ajutor specialistilor auto si pentru a imbuntati viteza si eficacitatea in timpul procesului de diagnoza.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Auto
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro