Cel mai mare secret al Apple dezvaluit

Publicat in April 15, 2017   ·   Fara comentarii

Se pare ca, gigantul Apple ar dezvolta de mai multi ani, in cel mai mare secret, o tehnica menita sa faciliteze considerabil monitorizarea unei boli de care multi sufera, diabetul zaharat. Asta prin intermediul unor senzori.

apple store

apple store

Potrivit celor de la CNBC care au declarat ca afirmatiille lor se bazeaza pe trei surse al caror nume au refuzat sa il furnizeze, proiectul in cauza a fost inspirat de o idee lansata de legendarul fondator, Steve Jobs. Acesta din urma si-a imaginat folosirea unor elemente precum un ceas conectat in masurarea diferitelor semne fiziologice, glicemia in special.

Aceasta tehnica le-ar permite numeroaselor persoane care sufera de diabet sa isi monitorizeze in permanenta nivelul de glucoza din sange fara sa mai fie nevoiti sa se intepe in deget. CNBC afirma ca acest proiect a devenit o realitate in urma cu mai bine de cinci ani – Steve Jobs a murit in 2011 – si ca acesta se afla intr-o faza destul de avansata, suficienta pentru ca Apple sa inceapa procedurile de reglementare.

Se pare ca la proiect lucreaza inca din 2016 o echipa formata din 30 de persoane intr-o locatie situata undeva in California. Insa, purtatorul de cuvant Apple a refuzat sa comenteze aceste zvonuri. Aceasta tehnica implica probabil ceasurile Apple Watch lansate pe piata in anul 2015 si ar plasa Apple pe un domeniul explorat deja de mai multa vreme de parintele Google, Alphabet.

Alphabet a lansat la sfarsitul anului trecut un joint-venture pentru a concepe dispozitive conectate menite sa monitorizeze diabetul.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Tehnologie
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro