reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cei mai buni jucatori de fotbal din Portugalia | 6pm.ro

Cei mai buni jucatori de fotbal din Portugalia

Publicat in January 8, 2021   ·   Fara comentarii

Fotbalistii din Portugalia continua sa uimeasca oamenii de pretutindeni.  Acestia dau dovada de profesionalism in tot ceea ce fac si au ambitia de a merge intotdeauna mai departe. Descopera pe acest site mai multe detalii despre echipele de fotbal portugheze.

   Iata care sunt cei mai buni jucatori de fotbal din Portugalia

Eusebio da Silva Ferreira

Eusebio da Silva Ferreira  este un fotbalist portughez , atacant si care era cunoscut ca “ Black Panther”. Acesta era cunoscut pentru viteza sa

Cei mai buni jucatori de fotbal din Portugalia

Fotbalisti portughezi cu rezultate impresionante

si pentru atletism. In plus a jucat foarte mult timp pentru nationala Portugaliei si a adus-o pe locul 3 in Campionatul Mondial din 1966. Este unul dintre jucatorii care au dat cele mai multe goluri.

Eduardo Carvalho

Eduardo Carvalho este un fotbalist portughez care evolueaza la clubul englez Chelsea dar si la echipa nationala de fotbal a Portugaliei pe postul de portar, s-a facut remarcat prin profesionalismul cu care joaca.

Ricardo Costa

Ricardo Costa este un fotbalist portughez nascut pe data de 16 mai 1981  care evolueaza la clubul PAOK din Grecia pe post de fundas si care are rezultate remarcabile.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este cunoscut ca un fotbalist portughez care evolueaza in prezent la clubul Juvetus Torino dar si la echipa nationala a Portugaliei.  Acesta este considerat cel mai bun fotbalist din toate timpurile.  Este primul fotbalist portughez care a castigat Balonul de Aur de cinci ori si  este al doilea jucator dupa Lionel Messi  care a castigat Gheata de aur.

Ronaldo si-a inceput cariera de fotbalist la juniorii echipei Andorinha, pentru aceasta echipa a jucat timp de doi ani dupa care a fost transferat la C.D. Nacional.

In anul 201 in luna ianuarie, la varsta de doar 28 de ani, Ronaldo a marcat cel de-al 400-lea sau gol la nivel de seniori. Dupa care in anul 2015 in luna ianuarie a fost numit cel mai bun fotbalist portughez din toate timpurile de catre Federatia Portugheaza de Fotbal.  Pentru Portugalia, Ronaldo a debutat in august 2003 la varsta de doar 18 ani. Acesta are peste 100 de selectii si a fost convocat incepand cu Euro 2004 la trei Campionate Europene si la alte trei Mondiale. Este primul fotbalist portughez care a inscris mai mult de 50 de goluri.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri