Cei de la Opel, inspirati de modelul Dacia

Publicat in August 19, 2014   ·   Fara comentarii

Sefii de la Opel au declarat ca admira reusitele Dacia pe segmentul de piata Entry, cel dedicat masinilor low-cost si ca mai departe de rivalitatea din ce in ce mai acerba din ultimii ani pe care acestia o au cu marci precum Hyundai, Kia si Dacia, se simt chiar inspirati.

opel vs dacia

Concurenti

Cei de la Opel nu lasa admiratia sa le afecteze planurile de afaceri si iau modelul Dacia cu rezultatele sale neasteptate pe segmentul Entry drept o noua provocare. Sefii de la Opel au sugerat ca ar putea concura direct cu Dacia in urmatorii ani, dupa ce Chevrolet a fost anuntat ca fiind scos de pe piata Europeana pana la finalul anului 2015 si inceptului lui 2016.

Declaratiile lui Karl Thomas Neumann, CEO Opel, lasa de inteles clar ca marea companie este foarte interesata de concurenta directa cu Dacia si alte marci Entry, urmand sa aduca pe piata noi modele low-cost sub forma unei compacte mai mici decat Astra si al unui SUV de dimensiuni mici inspirat de modelele celor de la Dacia.

Sigur ca suntem interesati de acest segment. Reusita celor de la Dacia este in aceeasi masura o inspiratie si o provocare” declara Karl Thomas Neumann in legatura cu segmentul low-cost de pe piata europeana, segment ce a facut concurenta serioasa celor de la Opel, cu pierderi substantiale ale companiei in materie de vanzari prin comparatie cu Dacia, Kia sau Hyundai. “Daca nu poti sa tii pasul cu cererile clientilor, acest lucru se vede in vanzari” mai declara CEO-ul Opel. “Cumparatorii nu vor intotdeauna lux, exista un trend catre practicalitate si low-cost, trend pe care marci precum Dacia l-au intuit corect“.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro