reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cehii au unda verde la folosirea canabisului in scop medicinal | 6pm.ro

Cehii au unda verde la folosirea canabisului in scop medicinal

Publicat in February 7, 2013   ·   Fara comentarii

Conform agentiei France Presse, Parlamentul din Cehia a adoptat Miercuri, 30 Ianuarie, folosirea legala a canabisului, 67 de senatori din cei 74 prezenti la vot dand “unda verde” folosirii acestei plante controversate.

canabis

canabis

Canabisul are, printre altele, si capacitatea de a reduce simptomele anumitor boli grave precum cancerul, maladia Parkinson sau scleroza multipla, deci autorizarea a fost facuta exclusiv in scopuri terapeutice.

Persoanele care vor avea nevoie de tratamente bazate pe canabis vor putea intra in posesia medicamentului cu ajutorul retetei electronice, masura luata pentru prevenirea abuzurilor.

Pentru ca este nevoie de o perioada destul de lunga pentru eliberarea documentelor care sa aduca in legalitate cultivatorii locali, pentru urmatorul an statul ceh va fi nevoit sa importe acest “medicament”.


Pentru ca noua lege nu deconteaza costurile pentru marjuana prin asigurari de sanatate, Institutul National de control al medicamentelor va scoate la licitatie ofertele fermierilor.

Republica Ceha nu considera delict detinerea a pana la 15 grame de marijuana sau cultivarea a cinci plante, dovedind astfel ca face parte dintre tarile europe liberale.

Despre legalizarea canabisului in Cehia au mai scris si cei de la adevarul.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri