reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cea mai eficienta si mai atractiva metoda de hidroizolatie a acoperisului: o oaza verde de relaxare la inaltime | 6pm.ro

Cea mai eficienta si mai atractiva metoda de hidroizolatie a acoperisului: o oaza verde de relaxare la inaltime

Publicat in October 7, 2020   ·   Fara comentarii

Membrana bituminoasa sau material PVC? Ce-ai spune, in schimb, de arbusti, flori si plante verzi? Cea mai inedita metoda de hidroizolatie acoperis, terasele verzi, creeaza o oaza de relaxare la inaltime, in timp ce te ajuta sa castigi lupta impotriva infiltratiilor de apa.

Practica este adusa din Germania, acolo unde nu mai putin de 10% dintre imobile au acest sistem complex de hidroizolare. Efectele sunt extraordinare, pentru ca hidroizolatia vine la pachet si cu alte beneficii: izolare termica, izolare fonica si nu numai. Afla cine se ocupa de implementarea acoperiselor verzi in Romania si de ce merita sa alegi aceasta varianta.

 

Vei avea parte de propriul spatiu de relaxare la inaltime si vei schimba fata casei tale

Cum ar fi sa te bucuri de propriul colt de rai, chiar la tine acasa, intr-o oaza de natura? Nu ar fi, ci este, pentru ca oportunitatile devin timp prezent, atunci cand faci cele mai bune alegeri. Optand pentru un sistem de hidroizolatie cu plante verzi, ai parte de acest avantaj unic. Din punct de vedere estetic, lista de avantaje este infinita. Valoarea imobilului tau va creste in mod considerabil si te vei putea bucura de o alternativa extraordinara la acoperisurile gri, anoste si lipsite de personalitate.

Un acoperis verde e usor de pus in aplicare de catre experti. Asigura absolut toate conditiile necesare dezvoltarii vegetatiei si, in timp ce stopeaza infiltratiile de apa, creeaza un colt de natura cu un aspect unic, deosebit, la tine acasa.

 

Confortul termic, indiferent de sezon, si izolatia fonica: doua mari avantaje secundare

Sistemul de hidroizolare prin acoperisuri verzi este extrem de eficient si vine la pachet cu alte 2 avantaje, derivate. Din punct de vedere termic, te vei putea bucura de confort, atat vara, cat si iarna. In imobil se va mentine o temperatura optima, datorata protectiei pe care o confera vegetatia.

Astfel, vei face economii substantiale in privinta consumui energetic si te vei simti extraordinar in spatiul in care locuiesti. Izolarea fonica este un alt beneficiu pe care il aduce acoperisul verde. Mai ales daca locuiesti intr-un centru urban, te vei putea bucura cat se poate de mult de acest efect pozitiv. Este si o masura de protectie a mediului inconjurator, ce contribuie la reducerea poluarii. Plantele retin particulele de praf din atmosfera.

 

Terasa verde Bucuresti? Milucon.ro este expertul de care ai nevoie pentru lucrari durabile

Experienta indelungata, echipa calificata, echipamente noi, materiale de ultima generatie. Intr-un cuvant, Milucon.ro, compania care a revolutionat industria hidroizolatiilor din Romania, inca de la lansarea ei.

Milucon.ro are nu mai putin de 14 ani de experienta in domeniu, timp in care a executat peste 500.000 m2 de hidroizolatii la nivel profesionist. Tine pasul cu toate trendurile de la nivel international si este un deschizator de drumuri in Romania, unde implementeaza cele mai moderne lucrari. De terase verzi, Milucon.ro se ocupa in tara noastra, executand aceste proiecte la cel mai inalt standard de calitate. Are o echipa de specialisti instruiti constant, care exceleaza in proiecte de mare anvergura. Pentru un proiect de implementare terasa verde Bucuresti, Milucon.ro este solutia numarul 1. Iti vor oferi cele mai noi solutii, eficiente si durabile, pentru a-ti duce la indeplinire toate obiectivele. E un partener de incredere!

Date de contact:

Tel: 0766 419 049

E-mail: office@milucon.ro

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri