reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ce s-a vandut la TImoN in editia din 25-27 mai? | 6pm.ro

Ce s-a vandut la TImoN in editia din 25-27 mai?

Publicat in May 27, 2012   ·   Fara comentarii

Targul National Imobiliar (Timon), a reunit la Palatul Parlamentului din Bucuresti, in data de 25-27 mai 2012 nu mai putin de 86 de expozanti, care s-au intrecut in ingeniozitate pentru a atrage clienti.

timon

Timon

Octavian Vintila relateaza pentru Daily Business ca piata imobiliara s-a stabilizat si in viitorul apropiat nu vom mai asista la scaderi de preturi si nici la cresteri considerabile, dovada fiind numeroasele oferte prezente la targ ce aveau preturi reduse, principalul scop fiind vanzarea acestora prin Programul Prima Casa.

Valoarea minima a unei garsoniere se regaseste in complexul Confort Urban Residence Rahova, insumand 21.000 euro cu TVA inclus, iar la capatul opus se regasestc apartamentele de 4 camere din Opus Land Development, ajungand pana la 110.000 euro fara TVA.

De la targ n-au lipsit nici apartamentele eco, cu preturi de la 42.500 euro fara TVA si nici casele eco, pretul acestora incepand de la 71.000 euro.

Citeste stirea intreaga pe DailyBusiness

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri