Ce reactie a avut Dragnea dup ace a aflat ca primariile nu mai au bani?

Publicat in October 29, 2017   ·   Fara comentarii

Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, miercuri, ca primariile sunt autonome si hotarasc atat banii alocati pentru salarii, cat si pentru dezvoltare.

Nu am auzit de asta. Orice primarie este autonoma, are libertatea prin hotararile Consiliului local sa aprobe atat statul de functii, organigrama, cat si bugetul. Ei sunt cei care hotarasc cati bani aloca pentru salarii si cati bani aloca pentru dezvoltare. Au aceasta autonomie pe care au cerut-o, si in mod corect au cerut-o, pentru ca este un principiu european, dar in acelasi timp au si responsabilitatea deciziilor pe care le iau, a afirmat Liviu Dragnea la Carei, conform Agerpres.

Dragnea a fost intrebat si cum explica faptul ca un camin de batrani din localitatea Talpa (judetul Teleorman) nu mai are bani de salarii.

Caminul de batrani din Talpa, Teleorman, v-a zis primarul asta ?, a intrebat liderul PSD.

Eu nu mai stiu ce e in Talpa, Teleorman, stiu doar ca am contribuit sa se infiinteze acel camin de batrani, discutand la acea vreme si cu primarul localitatii dar si cu consilierii locali ca, Consiliul judetean va putea sprijini un numar de ani, adica va putea cofinanta acea functionare, numai ca la un moment dat trebuie sa aiba din veniturile proprii sustinerea pentru acel camin de batrani. Daca imi puteti da date exacte, va raspund si mai exact, a spus Dragnea.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Politica
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro