reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ce radiatoare sunt mai eficiente? | 6pm.ro

Ce radiatoare sunt mai eficiente?

Publicat in November 14, 2019   ·   Fara comentarii

Casa fara radiatoare sau clasic spus calorifere nu ti-o poti imagina. Daca ai o centrala termica, atunci pentru distribuirea caldurii in toate incaperile caloriferele sunt nelipsite. Acestea nu sunt simple elemente si dotari din casa asadar vei alege in functie de randament, de dimensiuni specifice.

In cadrul magazinului Bricolaj Market vei gasi o selectie de radiatoare. Din aluminiu sau otel, altele special pentru baie, ce vei alege? Poti cere si sfatul celor de la Bricolaj Market, mai ales ca nimic nu se compara cu sfartul unui specialist. Vei afla si detalii tehnice si tot ce te intereseaza pentru a cantari situatia si a alege corespunzator.

radiator

radiator

Radiatoare din otel

Sunt recunoscute pentru ca mentin temperaturile bine, fiind negresit eficiente. Otelul este un material reactiv la caldura, asadar se incalzeste usor si emana rapid caldura. Totusi se raceste cam rapid. Totodata se comporta foarte bine si la temperaturi mari, de peste 100 de grade si rezista si in timp.

Nu au greutate foarte mare, ceea ce inseamna ca montajul nu este unul dificil. Sunt accesibile, cu un pret rezonabil, deci una dintre cele mai populare alegeri.

Radiatoare din aluminiu

Ca aspect, acestea sunt compacte si nu prezinta mari diferente fata de altele. Sunt chiar estetice. Au in plus o garantie mai mare. Sunt usoare, doar ca nu rezinta prea bine la socuri spre exemplu. De asemenea, au un timp mai scurt de racire, ceea ce poate fi de ce nu un dezavantaj. Daca mai conteaza si acest aspect, se poate sa se auda si apa cand circula in caloriefere.

De altfel sunt accesibile la pret, deci convenabile privind bugetul alocat pentru aceste achizitii.

Radiatoare de baie

Acestea sunt sub forma de grilaj si au avantajul ca nu ocupa prea mult spatiu. Pot fi liniare sau curbate, de diferite dimensiuni si in functie de zona unde va fi montat pot fi alese chiar si cele alungite incat sa ocupe un perete. Depinde si de suprafata baii.

Radiatoare electrice

Desi se spune ca electricitatea costa mai mult este indicat a folosi alte sisteme de incalzire, un radiator electric poate fi o solutie in unele cazuri. Sunt compacte si eficiente, se incalzesc rapid si pot fi reglate la nivelul de intensitate. Acestea vin de asemenea intr-o gama larga de dimensiuni si au garantie de 2 ani, daca sunt achizitionate de la Bricolaj Market.

Un astfel de radiator poate completa un sistem de incalzire de orice fel ar fi el, montat spre exemplu intr-o parte a camerei unde caloriferul nu face fata, unde se mentine mai mult rece. Sunt preferate de regula in camere mici sau acolo unde nu exista sistem de incalzire ce distribuie caldura. Spre exemplu la o casa unde sursa de incalzire este soba, unde nu sunt calorifere un radiator electric este util.

Despre ce randament au acestea, ce suprafata pot incalzi afli de la Bricolaj Market. In cadrul paginii lor, bricolajmarket.ro, vei gasi si lunga lista de astfel de produse, ce pot fi comandate si online.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri