reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru creare site. Sfaturi utile de la specialisti | 6pm.ro

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru creare site. Sfaturi utile de la specialisti

Publicat in April 29, 2020   ·   1 comentariu

Ai sau vrei sa lansezi un business si ai nevoie de un website de prezentare? Excelent! Stiai ca o agentie de marketing poate face asta de la A la Z pentru tine?

De la programarea si testarea platformei, si pana la creare continut, web design, UX/ UI design si optimizare SEO, specialistii in creare site preiau proiecte end to end. Din start, viitorul tau website este construit astfel incat sa genereze trafic si vanzari, pe baza continutului relevant publicat, dar si a optimizarilor potrivite. Asadar, nu trebuie sa faci decat un singur pas: sa gasesti agentia potrivita cu care sa colaborezi. Descopera cele mai bune recomandari de agentii.

 

Tinteste spre costuri operationale scazute si oportunitati de vanzari crescute

Un website bine conceput va reduce costurile de tip operational si va automatiza procese de business ce vor reduce din munca redundanta. In acelasi timp, va urmari obiectivele principale de business si de marketing: notorietate, vanzari. Customizarea este extrem de importanta in tot acest proces.

Desi este o practica in domeniu folosirea temelor predefinite, in realitate personalizarea platformei in functie de specificul business-ului este o nevoie stringenta, pe care multi dintre business onweri o descopera ulterior. Din punct de vedere tehnic, daca exista functionalitati de care nu ai nevoie, dar website-ul le are din tema lui prestabilita, viteza de incarcare a website-ului va avea de suferit. Acest lucru impacteaza indexarea pe Google. Mai mult, utilizarea unei teme predefinite va creste sansele ca si alte business-uri sa o foloseasca.

 

Elimina orice risc de a avea un website „de duzina”

Alege cu mare atentie agentia cu care vei colabora pentru realizarea website-ului. Elimina, din start, orice risc de a avea un website comun cu alte branduri, din punct de vedere al temei folosite. Exista cazuri reale, prin care business-uri din domenii cu o activitate total distincta utilizeaza aceeasi tema a website-ului.

Acest lucru genereaza impresia de „low cost” si de „duzina” si are un impact direct asupra unui nivel de incredere mult scazut fata de produsele sau serviciile comercializate. In cazuri extreme, aceleasi teme predefinite se gasesc si la competitori de pe aceeasi nisa de activitate, ceea ce releva lipsa unei strategii de comunicare coerenta si lipsa unei analize a competitorilor. O agentie de incredere nu te va aduce sub nicio forma intr-o asemenea situatie. Bazeaza-te intotdeauna pe recomandari. Da un search pe Google.

 

Fortin.Agency, expertii in creare site pe care ii vei indragi pe loc

Si daca tot vorbim de recomandari, iata una dintre agentiile cele mai indragite de pe piata. Fortin.Agency s-a lansat in 2015 si se bucura de un portofoliu vast de clienti, din domenii pana la cele mai diverse. In oferta lor vei gasi o paleta larga de servicii, de la publicitate online (Facebook, Instagram, Google), productie foto-video, optimizare SEO si pana la creare site. Daca vrei un site care sa vanda, atunci Fortin.Agency e solutia de care ai nevoie.

Vei putea colabora cu tineri entuziasti, bine pregatiti, creativi, energici, deschisi – o echipa ce va deveni in scurt timp un partener de incredere in promovarea business-ului tau. Echipa este una multidisciplinara si acopera toate segmentele esentiale in dezvoltarea website-ului de prezentare: programare, testare, web design, SEO, copywriting si asa mai departe. Pentru rezultate de exceptie, este una dintre cele mai recomandate agentii din Bucuresti, cu proiecte si la nivel national.

 

Date de contact:

Tel: +0746259994

E-mail: office@fortin.agency

 

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
  1. George says:

    Excelent articolul, multumesc pentru sfaturi!

Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri