reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ce înseamnă cu adevărat experiențele în doi? | 6pm.ro

Ce înseamnă cu adevărat experiențele în doi?

Publicat in April 19, 2021   ·   Fara comentarii

Se spune că iubirea e frumoasă, dar niciodată perfectă, asemeni omului. Însă, atunci când ești cu adevărat îndrăgostit știi că ai nevoie de picanterie în relație. Cum o poți obține? Prin clipe de neuitat și experiențe inedite trăite în doi. Dacă nu te simți întotdeauna inspirat, atunci apelează la anumite variante ajutătoare pentru a avea parte de experiențe cadou pentru cuplu uimitoare.

Greutățile întăresc cei doi parteneri de viață, însă clipele de răsfăț reprezintă un binemeritat răgaz și un motiv de a serba oricând iubirea dintre voi. În funcție de felul vostru de a fi, puteți alege experiențe diferite.

zbor cu balonul

zbor cu balonul

Așadar, printre cadourile pe care vi le puteți oferi în mod reciproc s-ar putea regăsi:

  1. Cazarea într-un castel medieval de poveste ce a aparținut familiei Sturdza și atelierul de modelat ceramică tradițională de Cucuteni. Bineînțeles, meșteșugul nu se poate face bine dacă nu ai mâncare bună cu tine. Se știe că zona Moldovei e locul de proveniență al celor mai gustoase preparate. Aici veți putea alege dintre două opțiuni pentru masa de prânz. Un tur privat al castelului este și el inclus în pachet. O alta sugestie este zborul cu balonul.
  2. Ceaiul este una dintre băuturile voastre preferate? Cunoașteți totul despre diferențele dintre ceaiuri și infuzii și vreți să învățați mai multe despre arta de a prepara ceaiul ca la carte? Atunci alocați-vă o zi în care să descoperiți arome diverse, istoria și secretele ceaiului.  La Bohemia Tea House veți putea afla toate curiozitățile pe care le aveți. De asemenea, veți degusta șase tipuri de ceai și veți savura un ceai ales de voi alături de un desert din partea casei. Pentru că sunteți pasionați de ingrediente și arome, fiecare dintre voi va primi și un pachet de 50 grame cadou pentru a experimenta acasă cele învățate.
  3. Dacă vă pregătiți să deveniți părinți sau deja partenera ta este însărcinată, unul dintre numeroasele cadouri experiențe de pe Experimentează.ro poate fi și un curs Lamaze. În cadrul cursului, timp de 4 săptămâni veți învăța și înțelege tot ce trebuie să știți despre naștere, suportul partenerului în timpul travaliului și nașterii naturale, cât și despre nevoile bebelușului. Trebuie să fiți pregătiți cum trebuie de cea mai frumoasă experiență din viața voastră. Pregătiți-vă de schimbări majore, ci nu doar la nivel fizic!

Așadar, pentru a nu ajunge un cuplu dominat de rutină, alegeți cadouri de tip experiență pentru voi și partener!

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri