reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ce influenta au fazele lunii asupra psihicului uman? | 6pm.ro

Ce influenta au fazele lunii asupra psihicului uman?

Publicat in November 30, 2012   ·   Fara comentarii

De milenii oamenii si-au inaltat ochii catre cer, cautand acolo raspunsuri la intrebarile existentiale care pareau ca nu au raspuns. S-a format astfel o credinta in toate zonele lumii, conform careia astrele de pe cerul umanitatii influenteaza existenta oamenilor in multe feluri, dar mai ales psihic.

fazele lunii

fazele lunii

Totusi, in urma cercetarilor efectuate in Canada, cercetari care au fost facute sub conducerea profesorului Genevieve Belleville de la Scoala de Psihologie a Universitatii Laval, Luna nu ar avea nici un fel de influenta psihica asupra oamenilor, asa cum relateaza ScienceDaily.

Cercetarile au fost efecuate pe un numar de 771 de persoane care s-au prezentat la camerele de urgenta ale spitalelor cu probleme psihologice, in intervalul martie 2005-aprilie 2008.

Analizand cazurile acestor persoane si fazele Lunii din momentele respective, cercetatorii au concluzionat ca Luna Plina sau Luna Noua nu au nici o legatura cu starile acestor pacienti care sufereau de atacuri de panica, anxietate sau tendinte sinucigase.


Concluziile acestui studiu au fost publicate in jurnalul “General Hospital Psychiatry”.

Despre influenta lunii asupra psihicului uman au mai scris si cei de la yahoo

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri