Ce facem daca se darama sistemul Euro?

Publicat in May 25, 2012   ·   1 comentariu

Economistii, politicienii si analistii dau sanse intre 50% si 70% iesirii Greciei din zona Euro. Problema totusi, nu este iesirea Greciei, ci urmarile pe care le-ar avea aceasta. Cine urmeaza? Poate fi Italia, Portugalia si cel mai probabil Spania. De asemenea, este posibil ca Franta si Belgia sa nu poata supravietui acestor schimbari.

Asadar, noi ce facem cu banii in cazul in care pica euro?

Cel mai bine ar fi sa nu avem bani in bancile care apartin de tarile care vor iesi din zona euro. De exemplu bancile grecesti. Sunt semnale chiar ca marile companii au inceput sa isi mute conturile in banci care apartin de tari mult mai sigure, cum ar fi Austria si Germania.

Ideal ar fi sa nu avem bani deloc, dar nici datorii in moneda Euro. Creditele ar trebui sa fie achitate, pentru ca o valorizare sau devalorizare a monedei poate da peste cap sistemul monetar si ne putem trezi cu surprize de proportii.

Cititi articolul in limba engleza AICI

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
  1. Dan says:

    Fara bani la banci, fara bani deloc. Investim in chibrituri

Important pentru soferi
Bloguri
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro