reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ce este peeling-ul TCA? | 6pm.ro

Ce este peeling-ul TCA?

Publicat in June 13, 2019   ·   Fara comentarii

Peeling-ul TCA, cunoscut si sub numele de peeling chimic superficial este in voga de mai multi ani. L-am putea descrie drept un ritual de ingrijire ultra performant care prezinta avantajul deloc de neglijat de a nu necesita un act invaziv de chirurgie estetica. In ce consta peeling-ul in general si peeling-ul TCA in special?

peeling chimic

Peeling-ul chimic, asemeni tuturor varietatilor de peeling este o metoda care consta in aplicarea unui produs specific pe piele care va permite sa genereze o descuamare controlata a primelor straturi cutanate pentru a solicita productia naturala de colagen.

Acest tip de ingrijire are drept obiectiv sa lupte impotriva semnelor de imbatranire ale pielii precum riduri si ridule, consecintele unei expuneri mult prea indelungate la soare. Pielea « problematica » va gasi in egala masura solutii adaptate prin intermediul peeling-ului deoarece acesta permite lupta impotriva microchisturilor provocate de acnee precum si a cicatricilor lasate de acnee.

Se disting mai multe tipuri de peeling :

-cele pe care le gasim la magazin, in doze slabe care elimina pielea moarta asemeni unui gomaj. O solutie mai mult decat interesanta pentru tenul tern.

– peeling-ul superficial care este practicat de un medic specialist. Creat pe baza de acizi de fructe, acesta permite diminuarea petelor sau a semnelor de imbatranire.

– peeling-ul TCA sau peeling-ul chimic superficial ne permite sa profitam de un rezultat mai vizibil decat in cazul celor enuntate mai sus.

– exista o formula de peeling si mai puternica, peeling-ul pe baza de fenol care este practicat doar in cazuri rare si trebuie efectuat in cabinetul medicului estetician.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri