Ce a declarat Basescu despre poza pentru Udrea

Publicat in December 24, 2016   ·   Fara comentarii

Traian Basescu, presedintele PMP, a explicat saptamana trecuta ca i-a trimis o poza Elenei Udrea din plenul Senatului deoarece aceasta, fericita datorita faptului ca i s-a ridicat controlul judiciar, l-a intrebat prin mesaje ce face.

61854947

poza udrea

Intrebat la B1TV despre fotografia din plen trimisa Elenei Udrea intitulata La scoala, Traian Basescu a declarat ca  a avut sentimentul ca se afla din nou in banicle scolii. Asta deoarece el a mai fost parlamentar insa ultimul an in Parlament a fost in 2000, in urma cu 16 ani. Basescu a declarat ca bancile din Senat sunt asemanatoare bancilor de la scoala. In plus, sedinta a fost prezidata de Leon Danaila fapt ce i-a lasat impresia ca se afla in fata unui profesor adevarat. In timpul primei sedinte, a primit prin telefon informatia ca Elenei Udrea ca i s-a ridicat controlul judiciar iar hotararea este definitiva. Astfel, Basescu i-a trimis postura in care se afla si el, bucurandu-se pentru ea. Elena Udrea era fericita pentru vestea primita si l-a intrebat pe Basescu ce face acesta raspunzdandu-i ca este la scoala

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, saptamana trecuta, contestatia prezentata de procurori la decizia prin care masura controlului judiciar in cazul fostului ministru al Turismului, Elena Udrea dar si in cazul lui Rudel Obreja in dosarul Gala Bute a fost revocata. Decizia magistratilor este una definitiva si irevocabila. Prima sedinta a Senatului a fost tinuta marti, 20 decembrie 2016 de decanul noilor senatori, Leon Danaila, in varsta de 83 de ani.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Politica
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro