reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cazul Hexi Pharma revine in actualitate | 6pm.ro

Cazul Hexi Pharma revine in actualitate

Publicat in December 23, 2016   ·   Fara comentarii

De cateva zile, controversatul caz Hexi Pharma a revenit in actualitate, de cand Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei a declarat ca pana la sfarsitul anului, cel tarziu la inceputul anului 2017 va lua o decizie cu privire la acest caz, la Dosarul dezinfectantilor diluati, unul din cele mai mari scandaluri din medicina romaneasca.

clipboard01_176-465x390

condrea si uliana

In urma cu o saptamana Augustin Lazar declara ca dosarul Hexi Pharma este la sfarsit de drum iar rezultatele vor fi facute publice in cel mai scurt timp. In luna septembrie procurorul mai declarase ca rezultatele vor fi gata intr-o luna insa au trecut trei de atunci si inca nicio concluzie.

Biocidele Hexi au ucis toti virusii. In vara, in urma unei declaratii la fel de ambigue a procurorului general Augustin Lazar, aflam ca rezultatele testelor de eficienta efectuate asupra unui din loturile de biocide analizate sunt si negative si pozitive. Autoritatile au ridicat mai multe probe sigilate de la depozitul situat in Mogosoaia si din mai multe spitale si au constatat, in urma mai multor teste, ca biocidele Hexi au trecut proba bacteriologica. Cu alte cuvinte, biocidele Hexi Pharma au ucis toti virusii, microbii si fungii care au fost expusi la biocide.

Un alt subiect fierbinte din aceasta perioada este cel legat de conturile Ulianei Ochinciuc, conturi blocate de procurori. Se pare ca in urma cu putin timp, procuorii i-au deblocat Ulianei un cont de 200.000 de euro. Putin daca ne gandim la averea stransa de Condrea in timpul vietii, avere ce se ridica la 25 de milioane de euro.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri