reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Caz incredibil. Nepotism la Curtea de Apel | 6pm.ro

Caz incredibil. Nepotism la Curtea de Apel

Publicat in May 10, 2017   ·   Fara comentarii

Un celebru procuror a fost acuzat de nepotism zilele astea. Pare-se ca acesta a profitat de  influenta sa pentru a-si angaja fiul in cadrul unei imporante institutii, fraudand concursul.

Curtea de Apel

In anul 2014, din functia de procuror al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, Mircea Negulescu si-a traficat influenta (atat in mod direct, cat si prin intermediarul sau, STANCIU GEORGE, supranumit „Mardare”, partenerul sau de chefuri) pe langa inaltul functionar public CALOTA EMIL – vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei, pentru ca fiul sau, pe nume NEGULESCU DRAGOS, sa fie angajat pe un post de consilier juridic in cadrul acestei autoritati naţionale, ceea ce s-a si intamplat, incadrarea facandu-se cu fraudarea procedurilor specifice de concurs scriu jurnalistii de la incisivdeprahova.ro.

De altfel, Calota  i-a angajat la pachet, atat pe fiul lui Negulescu, cat si pe Catalin Stanciu, fratele fostului sau ginere. Iata cum doi dibaci iau acum salarii intre 80 și 100 milioane lei vechi / luna iar parinţii nostri, dupa 40 de ani de munca, daca primesc 1450 lei. Traiasca social-democratia, care a dus dracu Romania”, mai scriu jurnalistii de la incisivdeprahova.ro.

Dovezile impotriva celebrului procuror sunt cat se poate de clare.

Mircea Negulescu, poreclit Portocala, este unul dintre procurorii DNA de mare încredere pentru Laura Codruta Kovesi, dupa cum chiar ea a sugerat pe 17 ianuarie 2017, în cadrul unui interviu la Digi 24.

Porecla de Portocala vine de la faptul ca, pe vremea cand era mai mic a fost prins furand portocale si s-a justificat  in fata politiei ca ii plac.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri