reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cauti lacuri pe baza de apa pentru lemn? Convinge-te de toate avantajele lacurilor ZOBEL | 6pm.ro

Cauti lacuri pe baza de apa pentru lemn? Convinge-te de toate avantajele lacurilor ZOBEL

Publicat in October 7, 2020   ·   Fara comentarii

Pentru ca a inceput sezonul ploios, cu atat mai mult trebuie sa iti protejezi obiectele din lemn expuse in exterior. Gama de lacuri pe baza de apa pentru lemn este o idee excelenta, atata timp cat alegi un produs de calitate superioara, care isi poate indeplini cu succes misiunea.

O alegere inspirata este gama ZOBEL, un brand de top in categoria de lacuri, ce vine la pachet cu multiple avantaje. De la rezistenta ridicata la intemperii si pana la activitatea respiratorie intensa a lemnului, beneficiile se tin lant. Afla mai multe!

 

Lacurile ZOBEL permit lemnului sa se contracte natural

Un aspect esential – atunci cand folosesti lacuri concepute pe baza de apa, si nu pe baza de ulei – este sa te asiguri ca lemnul poate avea o activitate respiratorie naturala. Cu alte cuvinte, aborbtia si emanatia de umiditate trebuie sa fie realizabila, fara ca lacul sa riste sa crape.

Este unul dintre indicatorii care masoara performanta lacurilor din gama ZOBEL, o gama de top din categoria acestor produse utilizate in constructii, dar si in proiecte individuale. Pentru ca acest lac nu permite aparitia fisurilor, este considerat o alegere excelenta, chiar si intr-un mediu umed si geros, la care pot fi expuse suprafetele lacuite. Merita pe deplin!

 

Aceste lacuri confera o rezistenta intalta la intemperii

Intr-un mediu in care umiditatea este ridicata, lemnul risca sa fie expus riscului de aparitie a intemperiilor. De aceea, fie ca vorbim de gard sau fatade din lemn, fie de ramurile geamurilor sau alte obiecte de gradina, protectia lacului este 100% obligatorie. Pentru ca protectia sa fie asigurata complet, se recomanda un lac de calitate superioara, ce poate bifa toate cerintele in materie de asteptari.

Cumparatorii sunt extrem de incantati de gama ZOBEL, care asigura nivelul optim de protectie al fiecarei suprafete din lemn. Se poate constata o durata mai mare de viata a suprafetelor lemnoase lacuite cu acest tip de produs, ultra-modern.

 

Redau culoarea naturala a lemnului si au o buna capacitate de patrundere

Capacitatea de patrundere in portii lemnului masoara performanta lacurilor concepute pe baza de apa. De cele mai multe ori, desi apa ar trebui sa faciliteze acest proces, cei care aplica lacul intampina probleme serioase la acest capitol, din cauza produselor low cost, deloc eficiente. Spre deosebire de acestea, lacurile din gama ZOBEL reusesc sa patrunda cu succes in porii lemnului, redandu-i aspectul natural, placut si atractiv. Lacul cu pigmenti transparenti este o buna alegere, pentru ca nu modifica – in niciun fel – aspectul pe care il are produsul conceput din lemn. Ba mai mult, il pune in valoare si il reinventeaza in mod placut.

 

Klebrom.ro, specialistii in protectie lemn, la care merita sa apelezi

Firma care reprezinta in Romania brandul nemtesc ZOBEL este Klebrom.ro, o companie care a adus in tara cel mai inalt nivel de calitate al produselor de acest tip. Atat pentru lucrari mari, de amploare, cat si pentru proiecte de mici dimensiuni, la Klebrom.ro gasesti toate materialele si produsele de care ai nevoie pentru a avea finisaje de succes. Preturile sunt atractive, iar calitatea fara compromis.

Toate lacurile pe care le comercializeaza Klebrom.ro respecta standardele internationale de calitate si sunt un reper in Romania. Daca vrei cele mai bune produse pentru protectie lemn, cu siguranta le gasesti la Klebrom.ro. Merita!

 

Date de contact:

Tel: 0268/ 411 367

E-mail: office@klebrom.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri