reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cauti aparate auditive intraauriculare? Afla totul despre dispozitivele cu kit de reincarcare | 6pm.ro

Cauti aparate auditive intraauriculare? Afla totul despre dispozitivele cu kit de reincarcare

Publicat in January 9, 2021   ·   Fara comentarii

Daca esti pasionat de calatorii, excursii si lungi deplasari in natura, un aparat auditiv reincarcabil este solutia cea mai potrivita pentru tine. Din fericire, echipamentele medicale pentru hipoacuzie au evoluat odata cu avansul tehnologiei, iar – astazi – sunt disponibile modele reincarcabile, ce pot fi folosite si pana la 4 zile fara conectarea la o sursa de alimentare.

Afla totul despre gama de ultima generatie de aparate auditive intraauriculare chiar aici. Descopera care sunt beneficiile speciale pe care le ofera aceste echipamente.

 

Discretia

Gama moderna de aparate medicale confera un nivel crescut de discretie. Sunt greu sesizabile, acesta fiind un avantaj extraordinar pentru purtatorii carora li se recomanda acest tip de echipament medical. Device-urile de acest tip asigura o auditie impecabila, in timp ce inscrie toate punctele la capitolul design. Denumite si ITE (In The Ear), aceste aparate sunt concepute special pentru a fi aproape nedetectabile.

 

Mobilitatea

Device-urile de ultima generatie vin la pachet cu acele kituri speciale de reincarcare, ce permit tuturor purtatorilor mobilitate deplina. Casetele portabile asigura chiar si 3 incarcari complete, respectiv 4 zile de utilizare continua, in absenta unei surse electrice pentru alimentare. Totodata, beneficiaza de acumulatori cu o mare autonomie, de pana la 24 de ore, fiind ideale pentru un stil de viata activ si dinamic.

 

Conectivitatea directa

Prin intermediul transmitatorului inteligent pe care il incorporeaza, aparatele auditive ultra-moderne se pot conecta la orice tip de aparat care integreaza functia Bluetooth. Astfel, permit conectivitatea directa cu un televizor smart, radio, laptop, telefon sau orice alt device, imbunatatind semnificativ comunicarea si – implicit – stilul de viata al pacientului hipoacuzic. Este un aspect ce impacteaza calitatea vietii.

 

Auditia propriei voci

Pentru orice pacient hipoacuzic, confortul in auditia propriei voci are un rol determinant. Specialistii nu au neglijat deloc aspect si dispozitivele medicale produse de Rexton se bazeaza pe acest avantaj. Toate dispozitivele de ultima generatie permit recunoasterea vocii proprii de catre purtator si diferentierea ei de cea a celorlalti. Functia se numeste My Voice si este extrem de apreciata in randul purtatorilor.

 

Nivelul sporit de confort

Nivelul sporit de confort in utilizare este o prioritate pentru producatorii de echipamente medicale de noua generatie, cum ar fi Rexton. Exista device-uri cu 4 optiuni pentru receptor, ce confera solutii pentru fiecare diagnostic si evolutia bolii. Mai mult, usurinta de reincarcare si mobilitatea pe care o asigura sunt aspecte esentiale ce influenteaza calitatea vietii purtatorilor de aparate. Confortul este foarte mult sporit.

 

Cauti aparate auditive de ultima generatie? Programeaza-te la WeSound.ro pentru consiliere gratuita

Daca nu stii ce aparat auditiv ti se potriveste, fie ca ai purtat pana acum un astfel de echipament medical, fie ca este pentru prima oara cand ai semnalat aceasta nevoie, WeSound.ro este solutia. Acest centru de protezare auditiva renumit in Romania iti ofera sprijinul pe care il cauti pentru a-ti imbunatati calitatea vietii. In calitate de client nou, ai parte de consiliere gratuita.

Specialistii iti vor face toate analizele necesare, de la audiograma, pana la timpanograma, pentru a-ti reevalua diagnosticul si iti vor sugera tipul de aparat auditiv de care ai nevoie. WeSound.ro recomanda gama de aparate auditive: wesound.ro/aparate-auditive/ produsa de Rexton. Device-urile de ultima generatie, cele mai moderne la ora actuala, iti vor spori considerabil confortul in auditie si in purtare, si iti vor permite un stil de viata activ, dinamic si perfect normal. Programeaza-te!

 

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail: office@wesound.ro

 

 

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri