reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cat costa aparatul dentar astazi si cat dureaza tratamentul ortodontic? Afla ce spun medicii specialisti | 6pm.ro

Cat costa aparatul dentar astazi si cat dureaza tratamentul ortodontic? Afla ce spun medicii specialisti

Publicat in June 3, 2022   ·   Fara comentarii

Cat costa aparatul dentar, ce tip de aparat este mai eficient si cat dureaza tratamentul de indreptare a dintilor? Sunt interbari frecvente pe care pacientii cu probleme ortodontice le adreseaza clinicilor stomatologice.

Ce trebuie sa stii este ca, intotdeauna, aparatul dentar se alege impreuna cu medicul ortodont, care analizeaza cazul tau specific si iti ofera un plan de tratament eficient, axat pe nevoile tale. Cu toate acestea, este bine sa stii ce tipuri de aparate dentare exista si care este diferenta dintre acestea.

 

Aparatul dentar fix, cu bracketi din ceramica: rezultate vizibile dupa primele luni de tratament

Unul dintre cele mai eficiente aparate dentare de la ora actuala este cel fix, cu bracketi din ceramica. Este o solutie estetica, pe care medicii ortodonti o recomanda pacientilor, care nu vor sa opteze pentru un aparat metalic. Bracketii sunt cocneputi din ceramica policristalina si asigura un aspect estetic superior. Din acest motiv, aparatul este greu sesizabil, odata ce bracketii sunt fixati pe smaltul dentar. Bracketii nu se pateaza si sunt extrem de rezistenti la fortele aplicate prin intermediul tratamentul ortodontic. Totodata, se pot indeparta rapid si usor, fara ca smaltul dentar sa fie afectat. Specialistii spun ca este cea mai ieftina varianta estetica de aparat dentar, iar primele rezultate sunt vizibile imediat dupa primele luni.

 

Aparatul dentar fix, cu bracketi din safir: este aproape invizibil si asigura rezultate excelente

Un aparat dentar de ultima generatie este cel din safir, care vine la pachet cu multiple avantaje. In primul rand, reduce considerabil timpul tratamentului ortodontic si asigura confort sporit in purtare. Este aproape invizibil, pentru ca bracketii sunt realizati din cristale de safir slefuite perfect. Aparatul dentar trece neobservat, permite realizarea igienei orale, ajuta dintii sa isi pastreze culoarea naturala si este foarte rezistent. Specialistii atrag atentia asupra faptului ca acest tip de aparat dentar este util si in prevenirea cariilor si a altor afectiuni orale. Sistemul de prindere urmeaza tiparul clasic al aparatului dentar metalic. Diferenta este ca sarmulitele si estetice sunt aproape transparente, acesta fiind un plus.

 

Aparatul dentar invisalign, complet ivizibil: extrem de comod pentru pacient si foarte eficient

Acolo unde situatia pacientului permite utilizarea unui aparat dentar ivisalign, putem vorbi despre un nivel sporit de confort. Este un aparat dentar complet invizibil, detasabil, care nu necesita schimbari in rutina pacientului, nici in alimentatie, nici in igiena orala. Aparatul in sine este compus dintr-un set de aliniatori personalizati dupa dantura pacientului, care se indeparteaza la fiecare masa. Marele avantaj al acestui tip de aparat dentar este acela ca nu produce schimbari in viata sociala a pacientului. In orice moment cheie, unde aparatul dentar ar putea produce disconfort, pacientul poate renunta la aparat: ex – in timpul nuntii. Rezultatele obtinute prin tratamentul ortodontic cu aparatul invisalign sunt rapide si foarte eficiente.

 

 

Programeaza-te la Familydent.ro si vezi care aparat dentar sau aparat de contentie ti se potriveste

Poti obtine zambetul la care ai visat dintotdeauna cu ajutorul medicilor specialisti de la Familydent. Aceasta clinica ultra-moderna din Bucuresti aduce impreuna medici ortodonti de prima clasa, bine pregatiti si experimentati. Expertii vor analiza cazul tau particular si vor stabili daca vei avea nevoie de un aparat dentar fix sau mobil, pentru a obtine cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp.

 

 

 

 

 

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri